1 de jul. 2022

Novetats pop 1/7

Raye, Calvin Harris, The Chainsmokers, J Balvin, Mabel i Rina Sawayama han estrenat nova música aquesta setmana.
Calvin Harris publica aquesta setmana el següent avançament del seu nou disc Funk WAV Bounces vol 2. Després de Potion amb Dua Lipa i Young Thug, el segon senzill del disc és una col·laboració amb 21 Savage anomenada New Money. Potion no em va emocionar gaire i aquesta nova proposta, encara menys.


Catch Me In The Air és la segona cançó que Rina Sawayama avança des del seu proper àlbum Hold The Girl, que podrem escoltar sencer a principis de setembre. És una proposta bastant diferent de This Hell, la cançó que va escollir com a senzill principal del projecte, i aposta per un so pop-rock molt suau i dolç. Tampoc m'ha emocionat gaire.


Mabel segueix estrenant avançaments del seu segon àlbum d'estudi About Last Night, que arribarà a les botigues de discos i a les plataformes digitals d'aquí a dues setmanes. La seva nova proposta és Let Love Go i compta amb la participació de l'estatunidenc Lil Tecca. La producció barreja elements house i disco i, en general, em sembla un senzill amb bastanta més personalitat que els seus llançaments recents.

The Chainsmokers afegeixen una cançó més al seu nou àlbum So Far So Good, que també serveix com a nou senzill. Es diu Why Can't You Wait i és una col·laboració amb el duo canadenc Bob Moses. Segueix bastant en la línia pop lo-fi del disc, però no té res que la faci millor que les cançons de l'edició estàndard del disc que ja coneixem des de fa un parell de mesos.


J Balvin i Ryan Castro uneixen forces a Nivel de Perreo, un reggaeton amb una tornada sospitosament semblant a la de Una Más de Rauw Alejandro, Yandel i Tainy.




Acabem amb Hard Out Here, el nou senzill de Raye. És una cançó amb influències hip-hop i molt menys enfocada als sons electrònics que la majoria de propostes de la cantant britànica. No em sembla una de les seves millors cançons, però valoro molt positivament que hagi decidit provar un estil nou i tan diferent del que fa normalment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada