16 de jul. 2022

Novetats 16/7

Calvin Harris, MK amb Burns, Armin Van Buuren, David Guetta, Martin Garrix, Ellie Goulding, Joe Stone, Dom Dolla i Lucas & Steve han presentat nova música aquesta setmana.

Comencem el repàs a les novetats de la setmana amb Better, la producció conjunta de MK i Burns. És una proposta house molt encertada que compta amb la veu del cantautor estatunidenc Teddy Swims, a qui fa pocs dies vam poder veure col·laborant en el nou senzill de Meghan Trainor. Better compta amb una producció senzilla però efectiva que cedeix bona part del protagonisme al vocalista, que clarament és un dels punts forts de la cançó. No em sembla una de les millors produccions de Burns i, de fet, trobo a faltar el punt innovador i sorprenent que molts dels llançaments d'aquests DJ/productor britànic tenen, però, en tot cas, Better és una proposta més que correcta.

Sens dubte la novetat més esperada de la setmana és Stay With Me, el tercer senzill que Calvin Harris avança des del seu proper disc i que compta amb tres veus de luxe: Halsey, Justin Timberlake i Pharell. Com era d'esperar, és una cançó fortament inspirada en el funk de la dècada del 1970 amb una producció molt detallada. Segurament, dels tres avançaments que hem pogut escoltar de Funk WAV Bounces vol 2, aquest és el que més m'ha agradat, però tampoc puc dir que Stay With Me m'entusiasmi particularment. Tenia moltes ganes de sentir com sonaria una col·laboració de Halsey i Calvin Harris, però he de dir que la part que interpreta l'autora de Without Me em sembla la més fluixa de la cançó.


Easy Lover és el títol del nou senzill d'Ellie Goulding en col·laboració amb Big Sean. És una cançó pop mid-tempo que no està gens malament, però no acaba de tenir res que al faci destacar i mantingui l'interès de l'oient.

David Guetta estrena aquesta setmana una nova producció en solitari anomenada Family Affair que aposta per un so house clàssic molt simple però bastant efectiu. No està malament, però es queda lluny dels llançaments més destacables d'aquest estil que hem rebut en les últimes setmanes. Això sí, crec que el fet que David Guetta hagi decidit apostar per aquest so confirma que el retorn del house clàssic és aquí per quedar-se.


Ahir arribava a les plataformes digitals el primer senzill de Martin Garrix des del llançament del seu àlbum Sentio. Es diu Loop i compta amb col·laboració del DJ/productor estatunidenc DallasK i de la vocalista Sasha Sloan. Combina una interpretació vocal suau i delicada amb una producció potent molt enfocada en els greus i, en general, m'ha agradat bastant.


One More Time és el nou senzill d'Armin Van Buuren amb Maia Wright. És una proposta dance que no sona malament, però que no té gaire personalitat ni el detall a nivell de producció que ens agradaria per part d'Armin Van Buuren.


Dom Dolla també estrena nova producció aquesta setmana. Es diu Miracle Maker i compta amb la veu de la cantant britànica Clementine Douglas.


Lean On Me és la nova proposta de Joe Stone. Segueix en la línia deep house a què aquest DJ/productor britànic ens té acostumats desde fa bastants anys.


En canvi, el nou llançament de Lucas & Steve sí suposa un trencament bastant gran amb l'estil que ens podriem esperar tenint en compte les seves produccions recents. Every Day és una proposta molt menys melòdica i molt més enfocada als greus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada