27 de jul. 2022

Remescles 27/7

En els últims dies hem tingut noves remescles per a produccions originals de The Weeknd, Swedish House Mafia i Avicii.

Moojo signa la primera remescla oficial per a Heaven Takes You Home, la col·laboració de Swedish House Mafia i la vocalista britànica Conne Constance que ha estat escollida com a nou senzill de Paradise Again. Aquesta remescla, publicada avui mateix, manté la veu i l'harmonia de la versió original, però aposta per una producció bastant més interessant, tot i que igual de repetitiva.


I no ens allunyem gaire de Swedish House Mafia perquè la següent remescla que tenim per comentar és la que Sebastian Ingrosso i Salvatore Ganacci van fer de How Do I Make You Love Me de The Weeknd. La versió original de la cançó forma part de l'àlbum Dawn FM i compta amb la producció del trio suec, Max Martin i OPN. La veritat és que em sembla una remescla molt fluixa que no sembla que l'hagi fet un artista tan respectat com Sebastian Ingrosso. Fa uns mesos Oliver Heldens va estrenar la seva versió d'aquesta mateixa cançó de The Weeknd, que em sembla molt més interessant i que espero que surti també aviat.

La discogràfica australiana Vicious Records està celebrant enguany el seu 30è aniversari remesclant alguns dels senzills més destacats del seu catàleg. Un d'aquests senzills és My Feelings For You d'Avicii i Sebastien Drums, publicat originalment el 2010. Fa unes setmanes vam poder escoltar la remescla que en va fer Don Diablo i fa uns dies n'arribava una de nova signada per Mark Knight. El resultat és bo, però em quedo amb la mateixa sensació que em va deixar la remescla de Don Diablo: no té gaire sentit remesclar cançons que es basen tan fortament en un sample, perquè al cap i a la fi és com si haguessin remesclat la cançó original de Casius i no la versió que en va fer Avicii.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada