27 de jul. 2022

Novetats 27/7

Tainy amb Rauw Alejandro, Tove Lo, Rina Sawayama i Stromae amb Camila Cabello han estrenat nous senzills recentment.

Fa unes hores, Rina Sawayama estrenava Hold The Girl, la cançó que donarà nom al seu proper àlbum. És el tercer avançament d'aquest projecte, que la cantant ha anunciat avui mateix que finalment no publicarà el 2 de setembre sinó dues setmanes més tard, el dia 16 del mateix mes. Hold The Girl compta amb una producció electrònica plena de contrastos, amb moments en què queda en segon pla perquè la cantant japonesa pugui lluir la seva veu, i altres on pren tot el protagonisme. Sota el meu punt de vista és el millor llançament de Rina Sawayama en molt temps.

També avui hem pogut escoltar la col·laboració de Stromae i Camila Cabello, anomenada Mon Amour, que va ser anunciada tot just unes hores abans de la seva estrena. És una cançó amb un so bastant estiuenc i amb un so que guarda una certa relació amb l'últim treball discogràfic del músic belga, però amb una atmosfera menys seriosa. Una clara mostra d'això ja és el videoclip de la cançó, que parodia els reality shows. Es feia difícil imaginar com sonaria la cançó conjunta de dos artistes tan diferents, però crec que el resultat és més que correcte.


Gairebé un any després de presentar Lo Siento BB, Tainy estrenava fa uns dies el segon senzill del seu proper àlbum: Sci-Fi, que compta amb la veu de Rauw Alejandro. Tot i que he de dir que el resultat de Lo Siento BB m'agradava més, la veritat és que era una cançó amb una producció, que tot i que era correcta, no tenia res d'especial que fes pensar que era el senzill per a l'àlbum d'un productor. En canvi, Sci-Fi és una propsota molt més arriscada, que pot arribar a fer-se difícil de digerir en alguns moment, però que clarament ofereix alguna cosa nova. I veient com de saturat està el panorama urbà, amb això ja em quedo satisfet.


Tove Lo estrena 2 Die 4, una altra de les cançons que formarà part del seu cinquè àlbum Dirt Femme, que arribarà a les plataformes digitals el proper 14 d'octubre. El mes passat, Tove Lo va ensenyar un fragment de la cançó a TikTok en què podiem veure que tant la tornada com el drop interpolaven la melodia Popcorn de Gershon Kingsley, cosa que no em va emocionar gaire. Precisament perquè em temia que fos una cançó com Beg For You de Rina Sawayama y Charli XCX en què la interpolació arriba a un punt que bàsicament és un cover canviant la lletra. Afortunadament, aquest no és el cas de 2 Die 4 i he de dir que en conjunt el nou senzill de Tove Lo funciona molt millor del que m'esperava. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada