3 de març 2021

Remescles 3-3

Avui toca comentar noves remescles a senzills d'Inna, els Black Eyed Peas amb Shakira i Bad Bunny.

David Guetta ha compartit finalment la seva esperada remescla de Dákiti. El francès va estrenar la seva versió de l'èxit de Bad Bunny i Jhay Cortez durant el set que va retransmetre des del Louvre la matinada d'any nou. Aquesta remescla porta Dákiti a un so house que malgrat resultar força previsible, li dona una atmosfera molt diferent que encaixa a la perfecció. L'autor de Titanium i Dangerous ha publicat aquesta remescla al seu canal de YouTube, pel que, tot i que la signi un dels DeeJays més reconeguts de tots els temps, es tracta d'una remescla no oficial. I el fet que hagi tardat en compartir-la, em fa pensar que ha estat en contacte amb Bad Bunny per treure-la oficialment, però ell no ha volgut. Sigui com sigui, com a mínim ja la tenim en alta qualitat.


Una altra remescla house d'un dels èxits llatins urbans de la temporada és la que Twocolors han fet de Girl Like Me de Shakira i Black Eyed Peas. Malgrat que la producció del duo alemany m'agrada, trobo que un dels punts forts de la cançó original era l'instrumental perquè definitivament no és la veu, i canviar-lo per una base slap house estàndard no la millora. En tot cas, compleix la seva funció prou bé.


Per acabar, tenim la primera remescla oficial de Flashbacks, la cançó amb què Inna segueix promocionant el seu últim disc. La signa Maesic, un productor /DJ britànic que ja havia remesclat Not My Baby i Te Vas. Afegeix un drop força original que em recorda a l'estil de DJ Snake i que sens dubte és més interessant que el de la versió original.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada