12 de març 2021

Remescles 12/3

Rita Ora, Doja Cat i Dua Lipa han estrenat avui noves versions pels seus últims llançaments.

Dua Lipa publica avui la primera remescla oficial pel seu senzill més recent We're Good, una de les noves cançons que incorporava la reedició de Future Nostalgia que va estrenar el mes passat. L'encarregat de fer aquesta nova versió ha estat el DJ/productor nord-americà Dillon Francis que aposta per un so house countundent i més aviat minimalista amb un drop massa simple pel meu gust. No em desagrada i tampoc no em sembla pitjor que la producció de la versió original.


Després d'estrenar el videoclip deStreets a principis de setmana, Doja Cat ha compartit avui les remescles oficials pel seu últim èxit. D'una banda tenim la versió de la cançó utilitzada en el vídeo, que ha anomenat Silhouette remix i que l'únic canvi que incorpora és el sample Put Your Head On My Shoulders de Paul Anka just al començament.

D'altra banda tenim la remescla que ha fet Disclosure, que transforma totalment la cançó i la porta a un so house, i que irònicament deixa més protagonisme a la veu de Doja Cat que la versió original. Un dels aspectes que no m'agrada de la versió original, és que la base de trap té uns greus tan intensos que eclipsen la resta d'elements de la cançó, i això inclou la veu. Doja Cat canta de manera tan suau en aquesta cançó, que en contrast amb la base de la versió original, la seva veu tot just resulta audible. La remescla de Disclosure, no només està bastant bé, sinó que ens permet sentir molt millor la veu de la cançó.


Per acabar tenim l'EP acústic que Rita Ora ha presentat fa unes hores, que compta amb noves versions per totes 4 cançons del seu projecte conjunt amb Imanbek que va sortir el mes passat. Totes quatre cançons tenien un so molt contundent i electrònic, i en conseqüència, les noves versions acústiques són radicalment diferents de les seves versions originals. Tanmateix, totes funcionen molt bé, i fins i tot algunes cançons m'han agradat molt més en acústic, com és el cas de The One i Bang. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada