2 d’oct. 2019

Top 10 novetats setembre 2019

Ariana Grande, Tove Lo, Halsey, Robin Schulz i Charlie Puth, entre molts altres han estrenat nova música aquest més. A continuació us desvelo les meves cançons noves preferides del més de Setembre,

10. Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana del Rey - Don't Call Me Angel

ImatgeSemblava que una cançó d'aquestes tres artistes juntes no podia anar malament, però sembla que ni a mi ni a la majoria de públic els ha agradat aquesta col·laboració a tres bandes. La veritat és que jo practicament ja me n'havia oblidat. La producció és molt monòtona, tot i que tampoc està malament del tot; la tornada és molt fluixa, les estrofes tampoc emocionen i el pont de Lana del Rey ni s'apropa al nivell de les seves cançons recents, i és qüestionable si hi encaixa.




Imatge
9. Charlie Puth - Mother

L'autor de We Don't Talk Anymore i Attention ha estrenat el segon avançament del seu tercer treball discogràfic aquest més. Es tracta d'una cançó que que recupera el so R&B/Funk que predomina en el seu anterior àlbum Voicenotes, que va sortir la primavera del 2018. Això sí, la lletra no m'agrada gens. Prefereixo el seu anterior senzill I Warned Myself, però Mother no em desagrada.



Imatge
8. Gashi i DJ Snake - Safety

Aquest mes de Setembre Gashi ha publicat el seu àlbum debut, que porta el seu nom. El senzill amb què l'ha estat promocionant és Safety, on torna a col·laborar amb DJ Snake. I de fet, aquest és el principal alicient que li trobo a la cançó: vocalment no està malament, però tampoc trobo que sigui per tirar coets; però la producció de Snake simplement és brillant.


Imatge7. Gorgon City, Gryffin i AlunaGeorge

Gryffin i Gorgon City col·laboren a Baggage, que compta amb la veu d'Aluna Francis. Es tracta d'una pista house bastant potent, que no té res a veure amb les cançons d'AlunaGeorge, però tot i així no m'ha desagradat gens. A més, sempre és una sorpresa agradable tenir una nova col·laboració d'ella encara que no estigui al mateix nivell que les cançons que fa amb el seu companya habitual George Reid.



Imatge6. Meghan Trainor - Genetics

Meghan Trainor ha estrenat una de les millors cançons pop del mes amb Genetics, que tot i ser una cançó molt sòlida i que a mi m'ha agradat no aporta absolutament nou que no hàgim vist en altres cançons de la cantant estatunidenca: la producció sembla una versió millorada de la de Me Too i la lletra tracta el tema de l'autoestima, l'amor propi i l'acceptació d'un mateix; temes recurrents en la seva discografia.



Resultat d'imatges de sweet talk my heart tove lo


5. Tove Lo - Sweettalk To My Heart

Fa un parell de setmanes que Tove Lo va presentar el seu quart treball discogràfic Sunshine Kitty, i l'últim senzill amb què l'està promocionant és aquesta cançó: Sweettalk to My Heart. Com la majoria de pistes del disc, és tracta d'una cançó de pop electrònic midtempo, però amb una atmosfera trista i melancòlica.

Imatge


4. Seinabo Sey, Vargas & Lagola - Shores

La cantant de soul sueca Seinabo Sey col·labora amb Vargas & Lagola a Shores, una balada de pop acústic, que tot i que no es podria classificar en el mateix gènere que la majoria de cançons del duo composat per salem Al Fakir i Vincent Pontare, té una atmosfera molt diferent, al tractar-se d'una cançó melancòlica i molt emotiva.

Imatge
3. Camila Cabello - Liar


Setembre ha estat el mes en que oficialment Camila Cabello ha encetat la promoció del seu segon àlbum en solitari, del què encara en coneixem més aviat pocs detalls. I ho ha fet amb un doble senzill amb les cançons Liar i Shameless. La primera no només és la que més èxit ha tingut (tot i que tampoc li està anant extremadament bé) sinó que també és la meva preferida. Liar és una cançó pop amb una instrumentació brillant, clarament inspirada en la música cubana. Si bé és cert que en alguns moments no m'acaba de convéncer la interpretació de la cantant de Havana, no ho considero prou important com per canviar la percepció general de la cançó.

Imatge2. Robin Schulz - Rather Be Alone

Robin Schulz torna amb una nova proposta anomenada Rather Be Alone, en què abandona totalment el so deep house orgànic amb què es va convertir en un dels DeeJays amb més èxit dels últims cinc anys. Es tracta d'una pista dance enèrgica i molt optimista, amb influències de la música funk durant les estrofes. Una cançó molt fresca i molt estiuenca, que tot i que arriba una mica tard ens ajudarà a enyorar l'estiu una mica menys durant la tardor.

1. Halsey - Graveyard

Sense cap mena de dubte, la millor novetat del mes de Setembre és Graveyard, el senzill amb que Halsey ens presenta el seu tercer àlbum d'estudi Maniac, que es posarà a la venda el proper mes de Gener i que ha anunciat també durant aquest mes. Es tracta d'una cançó pop una mica en la línia de Without Me, però, sota el meu punt de vista bastant millor: compta amb una producció molt encertada, combinant molts elements diferents; unes estrofes ben construides que fan molt més que portar-te a la tornada i una tornada potent. No sé gaire que esperar-me del proper disc de l'autora de New Americana i Now Or Never, però un dels discos pop que més ganes tinc d'escoltar en els propers mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada