27 d’oct. 2019

Novetats setmana 43

ImatgeAquesta setmana tenim nous senzills de Galantis, Felix Sandman, Tinashe i Major Lazer, així com versions acústiques oficials de les últimes cançons de Mabel i Niall Horan.


Niall Horan i Mabel han presentat versions acústiques pels seus nous senzills. L'ex-membre de One Direction ha presentat aquesta nova versió del seu senzill Nice To Meet Ya, acompanyat només del piano i la guitarra. Està bé, però en la versió original tampoc no tenim gaires instruments més, pel que no és cap canvi increïble.



El mes passat Tiësto i Mabel van col·laborar a God Is A Dancer. Ara, la cantant anglesa n'ha publicat la versió acústica. El meu principal problema amb la versió original és que té tanta correcció vocal que trobo que resulta insuportable. No tenim aquest problema en aquesta versió. El que passa és qu trobo que el que fa interessant la cançó és la producció, i cantant la cançó només amb la guitarra també queda una cançó fluixa. Per mi la millor combinació seria agafar la veu de la versió acústica i la base de la original.



Després de treure dos àlbums amb RCA, Tinashe s'estrena com a artista independent a Die A Little Bit, el seu nou senzill en col·laboració amb Ms Banks. És que és una cançó amb un so molt original, i això fa difícil valorar-la. En principi ja us dic que m'agrada, però potser amb el temps m'acaba agradant més.



Major Lazer col·labora amb Khalid a Trigger, una cançó que no està malament però tampoc resulta massa interessant i queda lluny de les millors propostes de la formació encapçalada per diplo.



Galantis tenen nou senzill anomenat Faith, i he de dir que m'ha deixat bastant indiferent i no m'ha impressionat tant com altres cançons d'aquest parell de productors suecs.



I per acabar tenim Mood For You, una de les cançons que formaran part del segon treball discogràfic de Felix Sandman. Una cançó pop molt sòlida, probablement la meva preferida de les novetats de la setmana, però que tampoc no aporta res que no hàgim vist ja en anteriors cançons seves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada