18 d’oct. 2019

Novetats setmana 42

ImatgeKaty Perry, Janieck i Armin Van Buuren han estrenat nous senzills aquesta setmana.

Katy Perry ha estrenat finalment Harleys in Hawaii, una cançó la existència de la qual coneixem des de l'estiu, quan vam poder saber que n'estava gravant el videoclip a la illa. Crec que no agafarà per sorpresa a ningú si dic que la carrera de Katy Perry no passa pel seu millor moment, a nivell de popularitat com a mínim. I abans que matar-la, ha preferit reinventar el seu so amb aquesta cançó. Independentment de si us agrada o no, el que s'ha de reconèixer és que sona diferent del so típic de bubblegum pop al que Perry ens té acostumats. Tampoc puc dir que m'encanta (però probablement això no puc dir des de cap senzill  seu des de Chained To The Rhythm), però sí que m'ha agradat bastant i que trobo que és bastant millor que la majoria de música que Katy Perry ha presentat aquest any, i que ha sigut bastant fluixa.



Ja només falta una setmana perquè Armin Van Buuren publiqui el seu proper àlbum Balance. Cada setmana n'ha anat avançant una pista, i la que toca avui és Unlove You, que compta amb la veu de Ne-Yo. És una pista dance, molt diferent de qualsevol dels diferents a què el DJ neerlandès ens té acostumats i més en la línia del què ens esperaríem de Calvin Harris o la faceta pop de David Guetta. Això no vol dir que la producció no estigui molt cuidada, sinó que és un bon exemple de que no cal que una pista EDM sigui contundent per tenir una bona producció. Probablement el senzill de Van Buuren que més m'ha agradat en molt de temps.



Per acabar tenim Somebody New, la nova proposta de Janieck. Com és habitual en la música d'aquest cantant holandès ens trobem una barreja d'instruments reals i música dance ben aconseguida, que no vol dir necessàriament que resulti original.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada