19 d’abr. 2019

Novetats setmana 16 pop


Resultat d'imatges de katy perry  billboardLes novetats pop d'aquesta setmana ens arriben de la mà de Becky G, Maluma, Kygo, Rita Ora, Alicia Keys, Katy Perry i The Weeknd.
Després d'estrenar un parell de cançons hip-hop en anglès (de fet, el videoclip de la més recent d'elles, anomenada Green Light Go, va sortir fa menys d'una setmana) Becky G torna a l'estil amb què més èxit ha aconseguit a La Respuesta, que compta amb la col·laboració de Maluma. El resultat és bastant previsible però correcta (molt en la línia de Mayores però més fluxia). És una cançó de Reggaeton correcta, amb una lletra i un videoclip que recordaran a tots aquells qui ho necessitin que aquest gènere no sempre ha de tenir masclisme.




Kygo i Rita Ora han estat els encarregats de la cançó de la pel·lícula Detectiu Pikachu que s'estrenarà el mes que ve. És una cançó que està molt bé, però amb una producció que dista molt del millor nivell de Kygo.



Els dos èxits més grans de la música llatinoamericana dels primers mesos d'aquest any han estrenat avui les seves versions orientades al mercat anglòfon. Katy Perry s'ha afegit a Con Calma de Daddy Yankee, mentre que Alicia Keys ho ha fet a la nova versió de Calma de Pedro Capó.

Con Calma pren el sample i la tornada d'Informer de Snow. Sincerament, jo no havia sentit mai la cançó ni coneixia aquest cantant canadenc, però va passar set setmanes a la primera posició del Hot 100 l'any 1992. És una cançó que em causa bastanta indiferència, tant amb com sense afergir-hi la cantant californiana. Veurem si Katy Perry aconsegueix tenir el mateix efecte que Justin Bieber va tenir al afegir-se a Despacito, i Con Calma es converteix en un èxit als Estats Units.






La setmana que ve es llançarà un disc amb música inspirada en la sèrie Joc de Trons, on hi haurà una cançó nova de Rosalia, però avui ja s'ha estrenat un avançament d'aquest àlbum: Power is Power, de The Weeknd, SZA i Travis Scott. Tot i escoltar aquesta cançó amb ganes, ja que trobava a faltar nova música de The Weeknd, m'ha semblat una pista força poc interessant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada