26 d’abr. 2019

Novetats pop setmana 17

Resultat d'imatges de billboard taylor time 100Rosalia, Zara Larsson, Sandro Cavazza, Taylor Swift i Lola Índigo han presentat nous senzills avui.

 Sandro Cavazza ha llançat avui el seu primer senzill del 2019. Es tracta d'Enemy, una cançó que ja fa setmanes que està presentant en directe. Enemy és una cançó de pop acústic amb un so molt optimista, amb una tornada melòdica i brillant; per tant un registre que ja haviem trobat en les seves col·laboracions amb Avicii i Kygo, però no encara en els seus senzills.



El mateix dia en què la cantant sueca presenta el videoclip de Don't Worry Bout Me, Zara Larsson ens sorpren amb una nova cançó: Wow, que compta amb la producció de Marshmello i que en principi és el tercer avançament del seu proper disc. La veritat és que Ruin My Life em va deixar bastant indiferent i Don't Worry Bout Me no em va acabar de cridar l'atenció, però Wow m'ha agradat des del primer moment: té un contrast força fort entre les seves diferents seccions, cosa que m'agrada


Taylor Swift enceta avui la promoció del seu proper treball discogràfic amb ME!, que compta amb la col·laboració del cantant de Panic At The Disco: Brendon Urie. És una cançó pop molt colorista i simple. un estil que no em tira enrere necessàriament si està ben fet. Però no és el cas.



Avui s'ha posat a la venda el disc que recopila les cançons que diverses figures del món de la música han composat inspirades per la sèrie Joc de Trons. Una de les cançons és Me Traicionaste, de Rosalia i el cantant peruà A. Chal. No em desagrada, però trobo que sembla una caricatura d'una cançó de Rosalia més que una cançó de la pròpia artista catalana: tenim un instrumental que combina un loop  de palmes sobre un altre de sintetitzadors, melodies d'inspiració flamenca en les estrofes, vocoder i una tornada molt rítmica i repetitiva en la lletra; però tot i tenir tots els elements que li serien necessaris no resulta tan interessant com Malamente o Pienso en Tu Mirá. Fins i tot diria que em resulta una proposta bastant menys atractiva que Con Altura.



Després de treure dos cançons com a bandes sonores de diversos projectes, Lola Indigo presenta el tercer senzill del seu àlbum debut Akelarre, que ha estat postposat indefinidament. Maldición està bé, però trobo que no aporta res que no hàgim vist ja a Mujer Bruja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada