12 d’abr. 2019

Novetats pop setmana 15


Resultat d'imatges de mark ronson billboard 2019Mark Ronson, Logan Henderson i Ellie Goulding han presentat nous senzills avui.

Mark Ronson ha estrenat el segon senzill del seu proper disc Late Night Feelings, que és el seu cinquè àlbum, sortirà el 21 de Juny i comptarà amb col·laboracions d'artistes com Camila Cabello o Alicia Keys. Es tracta de la cançó amb el mateix títol que el disc, que compta amb la col·laboració de Lykke Li. No m'ha desagradat i és innegable que la producció està realment cuidada, però  no m'acaba de cridar l'atenció. Molt sovint trobo que la música que Ronson fa per els seus projectes no està al mateix nivell que la que fa quan produeix per altres artistes.


Ellie Goulding ha presentat el tercer avançament del seu proper discogràfic. Després d'avançar-ne Flux i Close To Me, avui arriba Sixteen, una cançó pop prou sòlida amb una producció molt encertada. La trobo infinitament millor que qualsevol proposta de Goulding dels últims anys.


Logan Henderson publica el seu primer nou senzill de l'any: End Of The World. És una cançó pop  amb certs elements de trap (per tant no s'allunya de l'estil a què ens té acostumats). Però trobo que, dels cinc senzills que ha llançat des que va iniciar la seva carrera en solitari, aquest és el més fluix de tots i amb bastanta diferència. Pull Me Deep, Sleepwalker i Bite My Tongue eren cançons realment bones. Speak Of The Devil tenia un so prou únic per resultat addictiva. Però End Of The World és una cançó pop força bàsica i plana que resulta poc memorable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada