6 d’abr. 2019

Crítica: Anitta - Kisses


Anitta ha publicat el seu quart àlbum d'estudi anomenat Kisses, que inclou un total de 10 cançons en totalment noves, en el sentit que cap d'elles va sortir prèviament com a avançament del disc. Totes elles, acompanyades del seu videoclip.

Malgrat ser el seu quart disc, per primera vegada no totes les cançons seran en portuguès: com ja la hem vist en fer nombroses col·laboracions que amb altres artistes, inclourà cançons també en castellà i anglès. La veritat és que aquest és un canvi totalment lògic ja que sembla que aquesta cantant que ja fa anys que és una estrella a Brasil, cada cop és més coneguda arreu del món.
Kisses compta amb la participació de molts artistes coneguts tant pel que fa a la producció (DJ Luian, Mambo Kingz, Alesso) com col·laboradors vocals (Snoop Dogg, Becky G, Swae Lee), però això no impedeix que sigui un disc molt fluix: la majoria de pistes són una barreja de pop amb reggaeton o trap sense massa substància. I les cançons que en contrast serien les més interessants del disc, que són les col·laboracions amb Alesso, Prince Royce i Becky G són del nivell que serien acceptables cançons d'un disc en què tenim altres pistes molt més potents per compensar. I aquí, ja us dic que no és el cas. De fet, l'anterior col·laboració d'Anitta i Alesso (Is That For Me) era bastant millor que la que forma part d'aquest disc, anomenada Get To Know Me.

Kisses m'ha semblat un projecte molt fluix, amb poques cançons decents i cap de bona. El potencial d'Anitta com a futura estrella global i els nombrosos col·laboradors ja mencionat sembla que no hagin tingut cap pes en aquest disc, que no tinc intenció de tornar a escoltar més enllà de les vegades que ho he fet amb la finalitat de poder-lo comentar.

Tot i que no tenia cap expectativa, fins a cert punt ha estat una decepció ja que bastantes de les cançons d'Anitta que coneixia, m'havien agradat bastant:R.I.P, Downtown, Is That For Me, Sua Cara o Paradinha són clarament millor que qualsevol de les pistes d'aquest disc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada