28 de set. 2017

Top 5 Sugar

Robin schulz sugar cover.jpeg
Al Setembre del 2015, Robin Schulz va llançar el seu segon àlbum Sugar. A diferència de Prayer, Sugar només compta amb cançons originals (Excepte una que és un remake, però el que vull dir és que no compta amb remescles que Schulz hagi fet per altres artistes) i inclou un total de 15 cançons.
Schulz va llançar quatre senzills del disc: Headlights, Sugar, Show Me Love i Heatwave. Els dos primers van tenir força repercussió acumulant 236 i 565 milions de reproduccions a Spotify respectivament tot i ser cançons molt mediocres. Show Me Love encara va ser u èxit al centre d'Europa, arribant al top 5 a Polònia, Alemanya, Bèlgica i Àustria. La repercussió de Heatwave ja va ser totalment nul·la.


5. 4 Life

Comencem el top 10 amb 4 Life, on hi col·labora el cantant neozelandès Graham Candy. Realment no tenia gaire clar amb quina cançó començar aquesta llista, però m'he decantat per escollir aquesta cançó, ja que ens mostra un faceta diferent d'aquest DJ i productor alemany, enfocant-se al tropical house (Però en l'estil pur, que va popularitzar Kygo; no l'estil de Sorry de Justin Bieber).

4. Heatwave

Com ja sabreu si heu llegit la introducció o si us en recordeu, Heatwave va ser llançat com l'últim senzill del disc a començaments de 2016. És una cançó en col·laboració amb Akon i on el Deep House es combina amb sons més tropicals

Yellow

Yellow és una altra cançó on els sons electrònics -tot i ser-ho molt- no són tant els protagonistes com en altres ocasions. Igualment el resultat és molt bo, i una mica allunyat del so habitual del DJ alemany, que en aquesta ocasió col·laborava amb Disciples (Que per si no ho sabieu són els qui han fet How Deep Is Your Love abm Calvin Harris).

Show Me Love

Dels quatre senzills que es van llançar del disc, aquest és el que és una millor cançó sota el meu punt de vista. Show Me Love, que compta amb la col·laboració de l'anglès Richard Judge, aposta per sons més orgànics que altres cançons del disc, i tot i que la producció també és molt encertada, deixa en certa manera que el protagonisme se'l quedi la part vocal, millor que en qualsevol cançó del disc.



Find Me

Sota el meu punt de vista no hi ha cap dubte que la millor cançó dins de Sugar és Find Me, una proposta que aposta per sons Deep/Future House molt greus que combinats amb uns efectes vocals que distorsionen una mica la veu en algunes ocasions creen un efecte molt interessant que fan que a més de sonar molt bé, Find Me -on Robin Schulz torna a col·laborar amb HeyHey- soni especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada