25 de set. 2017

Cardi B arriba a la primera posició del Hot 100


Després de passar-se moltes setmanes entre les primeres posicions de la llista de senzills de Billboard, però sense arribar mai a encapçalar-la; avui finalment Cardi B ha arribat al número 1 amb el seu senzill Bodak Yellow. Al número 2 hi entra Rockstar de Post Malone, que empeny Look What You Made Me Do al número 3.
Com heu pogut veure ja, aquesta setmana tenim un top 10 força mogut (Cosa que ja està bé, però que no és gens habitual):
Wild Thoughts surt molt precipitadament del top 10, caient aquesta setmana del número 6 al número 12. Per altra banda, la col·laboració de Meek Mill i Nicki Minaj Rake It Up (Que ja havia sortit del top 10 fa unes setmanes)  torna a situar-se entre les deu primeres posicions. Per algun motiu que jo desconec, puja del 16 al 8. Per últim la banda Portugal The Man aconsegueix el seu primer top 10 amb la cançó Feel It Still.



Fota del top 10, What About Love de P!nk aconsegueix una nova màxima posició al número 26, encara molt lluny del top 3 al que ha arribat en altres països com el Regne Unit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada