22 de set. 2017

Crítica: Stargazing EP

Kygo Stargazing.jpg
Ja que Kygo ha publicat Stargazing en format EP he decidit ressenyar-lo més com si fos un disc i no un single (Ja que inclou més d'una cançó nova). Stargazing EP inclou cinc cançons, dos de les quals eren inèdites.
El disc comença amb la cançó precisament anomenada Stargazing, que compta amb la veu de Justin Jesso, un cantautor nord-americà que acaba de debutar, nascut a Chicago però actualment resident a Nova York. El resultat és realment excel·lent, i ens permet veure a Kygo en el seu millor nivell, novament combinant una vocal molt encertada, amb una producció igualment excel·lent i reprenent el fer melodies amb "trossos" de la vocal sense d'It Ain't Me
.
La segona pista l'ocupa una cançó coneguda ja de sobres per tots: la ja mencionada It Ain't Me en col·laboració amb Selena Gomez que ha estat el primer top 10 per Kygo a Billboard. La considero una cançó excel·lent, probablement tant el millor llançament EDM de l'any com de la carrera de Kygo. Després tenim una altra cançó que ja coneixíem: First Time, on la veu la posa Ellie Goulding. És una cançó bona, però lluny del nivell d'It Ain't Me.
La pista número 4 és la segona cançó nova de l'EP: This Town, on també hi participa la vocalista Sasha Sloan. És una cançó amb un ritme més pausat i relaxat, on potser els elements electrònics es queden en segon terme. El resultat, com altres vegades que Kygo s'apropa a un estil així és excel·lent.
Per últim ens queda la remescla de Kygo de You're The Best Thing About me, el senzill més recent d'U2. Ja us vaig dir que tot i que la tasca de Kygo em sembla més que correcta, trobo la original tan poc atractiva que cap remescla podria fer que m'hi resultés. I el canvi de tonalitat sense motiu només ho fa pitjor.

En conclusió, tot i ser una mostra molt curta, trobo que en general presenta un nivell més alt que el de Cloud Nine (l'àlbum debut de Kygo, llançat la primavera passada), que ja era alt. Tot i que a l'hora de la veritat practicament no rebem nova música del noruec en aquest EP, tampoc hem d'oblidar que entre les cinc cançons tenim It Ain't Me i Stargazing, que jo ara per ara considero les dos millors cançons de la discografia de Kygo.
Per si algú s'estava preguntant si m'ha agradat més aquest EP que el d'Avicii certament no sé que dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada