5 de set. 2017

Hot 100: Look What You Made Me Do #1, Logic i Liam Payne al top 10

Taylor Swift ha aconseguit el seu cinquè número 1 a Billboard amb el senzill de presentació del que proper disc Reputation, que és la cançó Look What You Made Me Do. Dubto que això sorprengui a algú.
Feia més d'un any que una dona no era número 1 al Hot 100 com a artista principal, des del Cheap Thrills de Sia amb Sean Paul. Si volem buscar la última vegada que una cantant dona va tenir un senzill número 1 als Estats Units sense la col·laboració (en la interpretació) de cap home, hem d'anar fins al 2015 i el Hello d'Adele.
Taylor Swift destrona a Despacito de la primera posició de la llista, després que la cançó de Luis Fonsi i Daddy Yankee hi passés 16.

Aquesta setmana tenim dos noves entrades al top 10: 1-800... de Logic amb Khalid i Alessia Cara, que després de donar a conéixer la cançó amb una presentació als VMAs puja 20 posicions fins situar-se al número 9. L'altra és Strip That Down de Liam Payne i Quavo, que tanca el top 10 pujant una posició.



Pel que fa a la llista d'àlbums, les Fifth Harmony s'han quedat sense el número (ni s'hi han apropat) i s'han hagut de conformar amb el número 4. La llista la encapçalen tres novetats: al número 1 Lil Uzi Vert amb Luv is Rage 2, disc que conté l'èxit XO Tour Life; al número 2 hi ha un altre raper: XXXTentacion amb el seu primer àlbum d'estudi 17 i al número 3 el grup de rock Queens Of The Stone Age amb el seu nou disc Villains, produit per Mark Ronson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada