1 de set. 2017

Protagonistes del mes Agost 2017

Una vegada mes repassem els artistes sobre els que més hem parlat el mes que deixem enrere.

7. Axwell & Ingrosso
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: -

Comencem amb Axwell i Ingrosso que han publicat el seu àlbum More Than You Know. Encara que no té cap material nou, i simplement recopila els llançaments individuals fins al moment, em va alegrar molt veure que havien mantingut la seva promesa.



6. Fergie

Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -


Finalment Fergie ha posat data al seu segon disc en solitari Double Dutchess, que fa anys que s'ha anat retrassant; i que finalment podem tenir a les nostres mans el dia 22 de Setembre. Aquest anunci ha vingut acompanyat de dos noves cançons You Already Know i Hungry, així com el videoclip de la segona.


5. Katy Perry

Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -


Katy Perry ha estat una de les persones de les que més hem parlat aquest mes (Però no sempre per raons positives). La cantant californiana va ser la encarregada de presentar la edició d'aquest any dels Video Music Awards, on a més hi va actuar presentant per primera vegada Swish Swish amb Nicki Minaj en una actuació més aviat mediocre; però que encara es fa bona si es compara amb el terrible videoclip de la cançó, també presentat fa uns dies.

Més males notícies: l'autora de Bon Appetit ha tingut que postposar l'inici de la seva gira Witness The Tour, en teoria per problemes amb l'escenari.
Per últim, aquest mes ha estat portada de la revista W Magazine i ha aparegut al segon vídeo de la seva  col·laboració amb Calvin Harris Feels, estrenat fa uns dies.

4. Fifth Harmony

Total de mesos: 1 Mesos consecutius: -
Photo published for Fifth Harmony

Aquest mes, Lauren, Dinah, Ally i Normani han publicat el seu primer àlbum com a quartet, anomenat precisament Fifth Harmony. A Down (Que va sortir el mes passat, però que aquest mes ha guanyat el VMA a millor vídeo pop), aquest mes se l'hi han sumat dos senzills més amb el seu videoclip corresponent: Angel i He Like That.

El grup va estar als VMAs presentant les dos primeres, amb la millor actuació de la nit segons el meu criteri.


3. Lady Gaga



Total de mesos: 16 Mesos consecutius: -

A principis de mes Lady Gaga va començar la seva gira Joanne World Tour, i des d'aleshores no ha parat de plenar recinte rere recinte per Amèrica del Nord. Però el mes de Setembre pinta encara millor pels monsters, no només per els dos concerts que l'autora de Joanne oferira a Barcelona, sinó perquè protagonitzarà el proper número de V Magazine i ha anunciat la estrena del documental Gaga: Five Foot Two, que estarà disponible el divendres dia 22.

Per últim, ha guanyat la edició d'aquest estiu del premi MTV Hottest Star, cosa que la converteix en la artista més galardonada per MTV de tots els temps amb un total de 52 premis.

2. Taylor Swift

Total de mesos: 8 Mesos consecutius: -

Com ja sabreu si no viviu sota un pedra, Taylor Swift ha tornat a l'escena musical amb la publicació de Look What You Made Me Do i l'anunci oficial del seu sisè àlbum d'estudi amb el títol Reputation. La cantant americana va estrenar el vídeo a la gala dels VMAs i immediatament va publicar-lo a YouTube, trencant el rècord del vídeo més vist en les seves primeres 24 hores.

1. Avicii

Total de mesos: 7 Mesos consecutius: 2

Des d'aquest mes, el retorn d'Avicii ja és una realitat. El suec va anunciar a principis de més el llançament del seu EP Avici 01, que després vam descobrir que era el primer terç del seu tercer àlbum d'estudi i que les altres parts anirien arribant abans de final d'any. Aquest EP és sota el meu punt de vista el millor llançament d'aquest 2017, i jo l'he tingut en bucle des del seu llançament.
El suec ha estrenat Lyric Videos animats per totes les cançons del disc, excepte Without You, que té un vídeo del mateix estil però sense la lletra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada