8 de set. 2017

Top 5 les cançons d'Avicii amb més èxit de streaming

El dia del 28è aniversari del músic suec és el millor moment per repassar quins dels seus nombrosos èxits són els que acumulen més reproduccions combinant Spotify i Youtube.
Com és lògic, ara per ara no hi ha cap de les noves cançons, però no m'extranyaria gens veure Without You superant a alguna d'aquestes cançons d'aquí a un temps.



Levelssong.jpg5. Levels (2011)


Avicii Nights Artwork.pngComencem el top 5 amb Levels, el senzill de la era anterior a True més exitós; cosa que no és cap sorpresa. En total és la cinquena més exitosa en totes dos plataformes, on acumula 529 milions de reproduccions. Va arribar al número 3 al Regne Unit i va ser el primer número 1 que Avicii aconseguia al seu país, on està certificada 8 vegades platí. També va entrar al Hot 100 de Billboard, concretament arribant al número 60 (Ja veureu que la música d'Avicii no ha tingut gens d'èxit als Estats Units si es compara amb Europa i Asia). En total va ser Top 5 a 17 països europeus.



4. The Nights (2014)


Aquesta cançó és la quarta més exitosa en totes dos plataformes, acumulant 617 milions de reproduccions. The Nights és la única cançó de la llista que no va ser número 1 a la llista sueca, quedant-se al número 2. A més és un dels 7 Top 10s d'Avicii al Regne Unit, i va quedar en la posició número 30 de les cançons més venudes en aquest mercat durant el 2015.


Avicii Hey Brother.jpg


3. Hey Brother (2013-2014)

El tercer senzill de True va ser aquesta cançó, la segona amb més reproduccions del suec a YouTube i la tercera a Spotify. Combinant les dos xifres suma 761 milions de reproduccions. Va arribar al top 20 als Estats Units, sent el segon senzill més exitós de la seva carrera per darrera de Wake Me Up; al número 2 al Regne Unit i al número 1 a Suècia i 7 països més.




2. Waiting For Love (2015)
Avicii's Waiting For Love, Cover Artwork.png

La segona posició és per a Waiting For Love, que és la segona cançó més reproduida d'Avicii a Spotify i la tercera a YouTube. Combinant les dos plataformes acumula 838 milions de plays. El primer avançament de Stories és el un dels set números 1 d'Avicii al seu país i va assolir el número 6 al Regne Unit, mentres que als Estats Units no va entrar ni al Hot 100. En total va arribar al top 3 de 9 llistes, totes elles europees.


1. Wake Me Up (2013)
Avicii Wake Me Up Official Single Cover.png
Crec que no sorpren a ningú que el senzill de presentació de True sigui la cançó més exitosa en totes dos plataformes, amb més de 530 milions de reproduccions a Spotify i 1300 al videoclip oficial. Aquestes dos xifres, si les sumem al Lyric Video i àudio oficials sumen un total de 2120 milions de streams. Pel que fa al seu èxit comercial en llistes, és l'únic top 5 i/o top 10 d'Avicii a Billboard i va ser número 1 tant al Regne Unit com a Suècia.
Va ser la cançó més venuda de l'any a Suècia i a Alemanya, i va situar-se entre les 10 més venudes del 2013 en 9 països més.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada