8 de set. 2017

SeeB remesclen 2U

David Guetta 2U.jpgJa sabeu que jo normalment sóc/era un gran seguidor dels llançaments de David Guetta, però siguem sincers: cap dels dos avançaments que ha donat del seu proper àlbum estan a l'alçada. No ho està Light My Body Up i encara molt menys ho està 2U i tots dos han estat bastant flops.

Com cada setmana practicament, avui es posa a la venda una nova remescla de 2U, feta per SeeB, i si algú pot arreglar aquesta cançó, aquests són ells, coneguts per remescles com les que han fet de I Took A Pill in Ibiza de Mike Posner o Hymn For The Weekend de Coldplay; totes dos amb uns quants milions més de reproduccions a Spotify que les originals.

És una d'aquelles remescles que manté parts de la producció de la original, i en aquest cas no sé si dir-vos que és un error, per que sota el meu punt de vista ho és. El drop és diferent i la producció en la segona estrofa també, i millor en els dos casos; però segueix sent massa el mateix com perquè sigui una pista que jo tingui ganes de tornar a escoltar una altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada