21 de set. 2017

Crítica: Trouble

Tot i que R3hab no és cap novell en la indústria de la música electrònica, no havia publicat res més que llançaments individuals fins que divendres passat va editar el seu primer àlbum Trouble.
La primera cosa que em va cridar l'atenció  del disc és que musicalment és molt coherent, i R3hab ens ha preparat una intro, una outro i quatre interludis per assegurar-se que les cançons flueixin de manera absolutament perfecta.
El so que protagonitza aquest àlbum és una combinació entre aquell tropical house que abusa dels chops vocals amb el Future Bass, amb algunes pinzellades de trap. I tot i que són dos estils que a hores d'ara crec que tots estem tots farts de sentir, R3hab els combina d'una manera que fan que el so resulti molt més atractiu del que podria semblar en un principi.


Trouble, que de moment no es troba disponible en format físic, inclou moltes cançons que aquest DJ ja ens havia anat avançant al llarg de practicament tot l'any, com el primer senzill Icarus, el més recent I Just Can't o la cançó amb el mateix títol que el disc.
Per cert, com ja vaig dir quan vaig ressenyar Icarus individualment, segueixo pensant que podria ser una gran cançó si tingues un drop menys dolent per les orelles (No se l'hi pot dir d'una altra manera), i es queda en bona.



En conclusió Trouble és un disc que ara mateix sona molt bé (amb la música electrònica sempre es difícil preveure si ho seguirà fent en els propers anys) i que sens dubte és l'àlbum (ÀLBUM, per tant no considero l'EP d'Avicii) EDM més interessant publicat aquest mes. Ara bé, la cosa que trobo que és més criticable del disc és que trobo que és un disc molt oblidable: És una col·lecció de cançons EDM que són bones però que no se surten de la norma i que tampoc tenen una qualitat que sigui molt, molt remarcable. Ara bé, si us agrada la música electrònica no dubteu que donar-li una oportunitat a aquest disc us farà passar una bona estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada