25 de set. 2017

Top 5 cançons de Prayer


RobinSchulzPrayer.jpg
Comencem l'especial de Robin Schulz amb les 5 millors cançons que podem trobar al seu disc debut Prayer, publicat al Setembre del 2014 i que inclou un total de 20 pistes, combinant remescles i originals. 
Schulz va llançar tres senzills internacionalment des d'aquest disc: el remix de Waves, el remix de Prayer in C i Sun Goes Down; i tots tres van ser grans èxits. Als països de parla Alemanya Willst Du també va ser single.

Sun Goes Down

Comencem la llista amb el senzill de presentació del disc, que compta amb la col·laboració vocal de Jasmine Thompson (Que en aquell moment semblava que havia de ser la nova estrella, i finalment sembla que no...). Va ser la primera producció original de Robin Schulz en tenir repercussió internacional, arribant al top 10 de 11 països.

Taking Me Home


De totes les pistes instrumentals que podem trobar a Prayer, aquesta col·laboració amb HeyHey (Un DJ amb qui Schulz ha col·laborat en diverses col·laboracions). Més enllà de ser una bona producció, trobo que és molt interessant a més perquè és una de les poques pistes de Schulz on deixa de banda el Deep House per apostar pel Progressive.


A Sky Full Of Stars


La remescla que Robin Schulz va fer d'aquesta cançó de Coldplay amb producció originalment d'Avicii s'inclou dins aquest disc, tot i que en un primer moment va ser publicada com a part de l'EP de remescles d'A Sky Full Of Stars.


Willst Du


Una de les diverses cançons en alemany inclou en el seu disc debut del 2014 és aquesta: Willst Du (que en català es tradueix com "Vols?). No és tampoc una original del tot, Robin Schulz pren el sample tant vocal com de guitarra de la cançó del mateix nom que Alligatoah va publicar l'any anterior dins del seu disc Triebwerke.

Prayer in C


La pista que dóna nom al disc és també la millor sota el meu punt de vista: es tracta de la remescla que l'alemany va fer de la cançó Prayer in C del duo francès Lilly Wood And The Prick, que va convertir-la en tot un èxit arreu d'Europa que supera els 900 milions de reproduccions combinant Spotify i el videoclip oficial de la cançó a YouTube i va arribar a la primera posició de les llistes de més d'una vintena de països, entre els quals el Regne Unit, Alemanya i Espanya. També va ser número 1 a la llista dance de Billboard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada