8 d’ag. 2016

RUMOR (bastant probable): El primer senzill de LG5 arribarà en menys de 30 dies

He estat dubtant bastant si qualificar aquesta informació com un rumor o una notícia, però com que no hi ha cap confirmació oficial he decidit classificar-la com a rumor. Això sí: és un rumor fonamentat i que fa pinta de ser molt fiable. El cas és que un locutor de iHeart Radio, una de les ràdios pop/mainstream més famoses dels Estats Units, ha dit que ha estat informat que Lady Gaga publicarà nova música en els propers 30 dies.
Però comencem pel principi: aquest locutor d'iHeartRadio, que es diu Chase Murphy, va dir ahir a la tarda en antena que Lady Gaga publicaria nou senzill al llarg del mes d'Agost. Tot seguit, com era d'esperar, aquesta informació va començar a escampar-se i molts monsters van dirigir-se directament a ell per veure si realment era certa aquesta informació. També alguns altres fans van preguntar-li com ho sabia, cosa a la que ell va respondre amb "Treballo a la ràdio, així que entra dins de la meva feina saber coses així. La seva discogràfica ens va dir que esperessim nova música seva durant els propers 30 dies."
Aquí us deixo l'enllaç a la pàgina oficial d'aquesta emisora, on podreu comprovar que efectivament Murphy és locutor d'iHeartRadio.





Però la cosa no va quedar-se aquí, ja que GagaDaily, la web sobre Lady Gaga més popular (I amb diferència) va dir tabmé que era veritat.
Però el que és la prova definitiva és que últimament ha actuat a diverses gales i que ha estat vista moltes vegades entrant i sortint d'estudis de gravació.

I mentrestant, Mark Ronson no fa més que parlar bé del nou projecte de Gaga. En unes declaracions recents ha dit que no quedava tant content amb el resultat d'un àlbum en el que ell estava involucrat des del Back To Black d'Amy Winehouse.
També ha dit en nombroses entrevistes que és "increïble", "Excel·lent",.. sense donar cap nova informació. De fet, ha dit que ell ja voldria donar més informació, però que creu que això ho ha de fer Gaga i no ell.

El rumor que Lady Gaga encetaria la promoció del seu cinquè àlbum al mes d'Agost ja fa mesos que corre. Va sorgir quan el programa de televisió Good Morning America va anunciar una actuació destacada pel dia 19 d'Agost, sense dir qui hi actuaria. No hi hauria cap motiu per pensar que és ella, si no fos per què va estrenar Applause en aquest programa, l'estiu del 2013. També des de fa mesos s'especula amb la possibilitat que Gaga estigui als VMAs del dia 28 presentant nou senzill.

Un altre rumor que ja fa mesos que es comenta i que en principi no sembla gaire creïble (Però que per altra banda tampoc no sembla improbable del tot, coneixent a Gaga) és que faria coincidir les dates dels llançaments dels senzills, videoclips, del disc etc amb els d'ARTPOP. Al 2013 s'editaven les novetats en dilluns i avui en dia en divendres, pel que totes les dates podrien fer-se coincidir:
Llançament d'Applause: Estava programat pel 19 d'Agost però va tenir que avançar-se a cause d'una filtració. El dia 19 d'Agost d'aquest any cau en divendres, i,a més, és el dia de l'actuació sorpresa a Good Morning America.
LLançament d'ARTPOP: 11 de Novembre, que novament aquest any és divendres.
Per acabar, repassem els divendres que hi ha en els propers 30 dies;

12/9: Aquest divendres, no ho veig probable.
19/9: Dia de l'actuació sorpresa a GMA.
26/6: Divendres abans dels VMAs, on es rumoreja que Gaga hi actuarà.
2/9: Ja podem donar per fet que no serà aquest dia, ja que no tindria gaire sentit publicar-lo just uns dies després de la segona gala de premis més important de l'any.


Veurem quines d'aquestes informacions acaben sent certes i quines no, però el que sembla que ja està clar és que no haurem d'esperar gaire (Màxim fins a l'Octubre diria jo) per rebre nova música de Gaga. Com sempre, recordar novament que això són tot rumors sense cap confirmació oficial, i que no és la primera vegada aquest any que totes les peces del puzzle semblen encaixar (Ja va passar al Febrer-Març).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada