24 d’ag. 2016

Abans que surtin #279 - 284

Després d'aquests dies sense publicar, la única secció que em queda per posar al dia és aquesta; on podreu escoltar avançaments dels propers llançaments d'Oliver Heldens, Carly Rae Jepsen, Carta i Mr. Belt & Wezol.

Gràcies a un dels vlogs que Mr. Belt & Wezol publiquen al seu canal de YouTube, hem pogut saber que el seu proper llançament serà una remescla de la cançó d'Earth Wind & Fire "Boogie Wonderland", i que ja la tenien llesta des de fa uns quants mesos, però han tingut que esperar a que els propietaris dels drets de la cançó els donessin permís. Finalment poden llançar aquesta remescla, però sense fer servir l'acapella de la original.


Dilluns que ve es publicarà per Spinnin Records Flamingo, la nova proposta d'Oliver heldens. Encara que quan el vaig coneixer i els mesos següents m'agradava molt la seva música, sembla evident a hores d'ara que la qualitat de les seves produccions han baixat en picat.




Deixem de banda la música electrònica per un moment, per parlar de tres avançaments de cançons que formaran part de "la cara B" d'Emotion, que Carly Rae Jepsen publicarà aquest divendres. Les cançons s'anomenen First Time, Higher i The One



Acabem amb l'avançament de Shanghai, el proper llançament de Carta. No és una producció especialment bona, orientada només a les pistes de ball. Però el que m'ha cridat l'atenció d'aquesta pista és que és molt similar la meitat de la melodia és igual a Bad de David Guetta, una cançó que va agradar molt i que per això us la deixo a continuació. Es posarà a la venda el dia 2 de Setembre també per Spinnin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada