5 d’ag. 2016

Notícies Breus 5/8

Després de bastants dies sense poder publicar al blog, a continuació us deixo les notícies més destacades d'aquesta última setmana explicades breument.

Comencem parlant de Rihanna, que serà la protagonista del proper número (El de Setembre) de la revista W Magazine, en una sessió de fotos feta per Steven Klein. A continuació us deixo la sessió de fotos completa.


Kiss It Better va arribar la setmana passada al número 1 de la llista de Billboard Hot Dance Club Songs, que ordena les cançons més populars als locals d'oci nocturn dels Estats Units. És el seu 26è número 1 en aquesta llista.

No deixem de parlar de la cantant de Barbados, que va fer una aparició sorpresa durant l'actuació de Drake a l'OVOfest, el festival organitzat pel segell October's Very Own, un segell que compta amb Drake entre els propietaris. Allà va interpretar Too Good i Work amb el candenc i Needed Me Sola.




Lady Gaga ha actuat a un event del partit demòcrata dels Estats Units. La novaiorquesa va cantar Bad Romance, Yoü and I i Born This Way, així com covers de cançons d'altres artistes, com per exemple Smile de Charles Chaplin (Que també va versionar Michael Jackson als anys 90) i altres de ja habituals en el seu repertori com La Vie En Rose d'Edith Piaf o Bang Bang de Cher. Aquesta actuació no va ser enregistrada professionalment, però com era d'esperar, diversos dels assistens sí que ho van fer i van penjar vídeos de l'actuació a la xarxa.



També en relació amb ella, al mes de Desembre (No se sap el dia exacte) tindrà lloc una gala en homenatge a Tony Bennett, que acaba de complir 90 anys, i com no podia ser d'altra manera Lady Gaga serà una de les artistes que hi actuarà. I Gaga també va actuar a la celebració privada del seu aniversari, on va cantar primer sola i després va tornar a l'escenari amb Stevie Wonder per interpretar I Wish i You Are The Sunshine of My Life.






Lady Gaga ha estat vista entrant i sortint d'estudis de gravació a la ciutat de Nova York durant els darrers dies (Sempre seguida sospitosament per les càmeres...), però no tenim nova informació relacionada amb el seu cinquè àlbum en solitari.  Sí que hem conegut nous detalls del seu proper treball discogràfic amb Tony Bennett: arribarà l'any que ve i encara no l'han començat a gravar, pel que les especulacions que ja el tenien gravat des de finals de l'any passat han quedat desmentides.


Passem ara a parlar de Nicky Romero: El dia 12 d'agost es posaran a la venda les quatre remescles oficials del seu darrer senzill, anomenat The Moment en la seva versió vocal en col·laboració amb Eric Lumiere i Novell en la instrumental.
Els autors de les remescles són Breathe Carolina, Lipless, Toby Green i Twofold.


Una altra artista de la què tenim noves notícies és d'Ariana Grande. La cantant ha publicat a Soundcloud les demos de dos cançons inèdites que va gravar per al seu àlbum debut del 2013 Yours Truly.


Però això no és tot, ja que Grande ha estrenat una versió acapella del seu últim senzill Into You, acompanyada del seu lyric vídeo corresponent. També està previst que en els propers dies s'estreni un remix Hip-Hop de la cançó amb el raper Mac Miller de convidat.


Britney Spears - Glory (Official Album Cover).png
Una altra persona de la que tenim que parlar és Britney Spears, que ha donat molta nova informació sobre el seu novè treball discogràfic: s'anomenarà Glory i es publicarà el dia 26 d'aquest mateix mes en dos edicions: estàndard (12 pistes) i deluxe (17). La portada d'aquest disc és la que teniu aquí al costat.
El disc ja es pot reservar a les plataformes digitals, i si el reserveu podreu descarregar gratuïtament la cançó Private Show, a més del primer senzill Make Me.





També tenim noves notícies d'Iggy Azalea, que ha donat informació sobre el seu proper senzill: serà en col·laboració amb el raper French Montana (Contradient el que ella matexa va dir fa uns dies) i en filmaran el videoclip aquesta setmana.



I acabem parlant de Meghan Trainor, ja que hem conegut que el tercer senzill del seu àlbum Thank You serà Better. Una bona elecció sens dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada