23 d’ag. 2016

Closer arriba al número 1 del Hot 100

THE CHAINSMOKERS
Closer, el nou senzill del duo de DeeJays/productors americans The Chainsmokers en col·laboració amb Halsey; ha arribat aquesta setmana a la primera posició del Hot 100 de Billboard. Alex i Drew, que és com es diuens els integrants d'aquest duo també mantenen el seu anterior èxit dins Don't Let Me Down el top 10, concretament a la posició número 8.
Tot i que aquesta cançó no em desagrada en absolut, tot el contrari; la veig com una d'aquelles cançons pop bàsiques que t'agraden durant un o dos mesos i de les quals després te n'oblides completament per sempre, no com una candidata a ser número 1 a la llista més seguida del planeta. És el primer número 1 tant per als The Chainsmokers com per a Halsey. No és que la vulgui desmereixer, però no deixa de ser sorprenent que Halsey arribi per primera vegada al número 1 d'aquesta llista abans que altres artistes molt més conegudes (i molt millors, sota el meu punt de vista), com Nicki Minaj o Ariana Grande. El mateix es pot dir d'ells, que arriben al capdamunt del hot 100 abans que altres DeeJays molt més populars (Potser no als Estats Units, però sí a nivell mundial) i influents com David Guetta o Avicii.


Sia i Sean Paul, que ocupaven el número 1 la setmana anterior amb Cheap Thrills, baixen al número 2; i el top 3 el tanca Cold Water de Justin Bieber, Mo i Major Lazer. Males notícies per a Rihanna: This Is What You Came For, la seva col·laboració amb Calvin Harris, cau de la tercera posició a la cinquena, allunyant-se ja definitivament del número 1 i Needed Me abandona el top 10. Haurem d'estar atents a com li va a les llistes al quart (I últim) senzill d'ANTI, Love On The Brain. One Dance de Drake baixa dos posicions, fins a situar-se a la set; i amb això Drake es converteix en el segon artista que més setmanes consecutives ha tingut alguna cançó al Hot 100 (un total de 49, que són les que sumen Hotline Bling, Work i One Dance). La primera en aquest rànquing és Katy Perry amb 69 setmanes.
La que sí que puja, parlant de Drake i Rihanna, és la seva nova col·laboració Too Good, que arriba a una nova màxima posició: el número 14.




Pel que fa a la llista del Regne Unit, està liderada per Cold Water. A la segona posició també hi trobem a Justin Bieber, col·laborant al Let Me Love You de DJ Snake. Closer se situa a la quarta posició, pujant-ne 8. També hem de destacar que You Don't Know Love, el nou senzill d'Olly Murs, ha arribat a la posició número 19, esdevenint el seu 13è top 20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada