6 d’ag. 2016

Hot 100: Sia es queda al número 1, Cold Water entra al número 2

Cheap Thrills suma una segona setmana a la primera posició del Hot 100 de Billboard, però això no és el fet més destacable de la llista, ja que Cold Water, el nou senzill de Major Lazer en col·laboració amb Mø i Justin Bieber, entra a la segona casella de la llista.
Cold Water és la cançó més venuda de la setmana als Estats Units, així com la més reproduïda a les plataformes de streaming, però durant la seva primera setmana no ha rebut el recolzament necesari de les ràdios com per quedar-se amb la primera posició del Hot 100. Amb aquesta entrada, totes les altres cançons baixen una casella: des de One Dance (3-4) de Drake fins a Needed Me (7-8) de Rihanna. També dins el top 10, Adele assoleix una nova màxima posició amb el seu senzill Send My Love, que aquesta setmana arriba al número 9.
Pel que fa a Make Me i Rise, se situen a les posicions 52 i 43 respectivament, després d'entrar al top 20 totes dos.

A la llista del Regne Unit encara l'hi ha anat millor al nou senzill de Major Lazer, Justin Bieber i Mø: han entrat directes al número 1 i han estat els primers en destronar One Dance de Drake, que havia estat a la primera posició de la llista 15 setmanes, sent un dels números 1 més llargs en la història de la llista britànica. Però aquesta ha estat una setmana pèssima per Drake en aquesta llista: One Dance cau del número 1 al 5 i Too Good del 6 al 10. Com a mínim Controlla puja i s'acosta al top 20(26-21).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada