22 d’ag. 2016

Notícies Breus

Novament us deixo a continuació una sèrie de notícies breus relacionades amb les actuacions confirmades als VMAs, Alicia Keys, Lady Gaga, Katy Perry i Ariana Grande, entre altres.

Nick Jonas i Britney Spears han confirmat qie actuaran a la gala dels VMAs, que tindrà lloc el dia 28. Tot i que encara no s'ha confirmat, es dóna ja per fet que Beyoncé i Rihanna també hi actuaran.

Encara que nosaltres haurem d'esperar fins al mes que ve per a escoltar-la, els locutors de la emisora americana iHeartRadio ja han pogut gaudir del proper senzill de Lady Gaga en directe. Gràcies això hem pogut saber que es tracta d'una cançó dance i que segons ells és el millor primer senzill de la carrera de Gaga (és a dir, millor que Just Dance, Bad Romance, Born This Way i Applause). A més, Billboard va confirmar que els productors de Perfect Illusion són Mark Ronson, Bloodpop, Kevin Parker de Tame Impala i ella mateixa.
A la actuació que va fer per a iHeartRadio Lady Gaga també va estrenar una altra cançó, que segons comenta un dels locutors de la emisora és una cançó dedicada a la seva tieta Joanne, que va morir abans del seu naixement. Aquesta descripció encaixa amb la que va fer de Paradise, una composició jazz de Gaga que anava a ser per a Cheek To Cheek, però que va decidir descartar i fer que el seu disc conjunt amb Tony Bennett fos només de covers.


Alicia Keys també ha estrenat una nova versió d'In Common, en col·laboració amb Kanye West i Travis Scott. No compta amb un àudio oficial a YouTube o Soundcloud, però com a mínim la podreu sentir amb el vídeo que us continuació. Un remix totalment innecessari sota el meu punt de vista.




A més, la novaiorquesa ha parlat sobre el seu proper disc en una entrevista amb ebony i ha dit que són cançons amb un estil que no passa de moda. Malhauradament també hem sabut gràcies a aquesta publicació que finalment aquest projecte no arribarà aquesta tardor, com estava previst inicialment.


Una altra que també ha parlat sobre el seu proper àlbum és Katy Perry, en una entrevista amb AMP Radio. "Estic experimentant molt i provant coses noves" ha dit la cantant sobre el seu nou disc. "Estic treballant amb productors i co-compositors que potser la gent no s'espera que treballin amb mi. I quan la música és bona, la gent s'oblida del temps d'espera". Està bé saber això, pero no respon a la pregunta que tots ens fem: quan sortirà?
Font.

Major Lazer han publicat una remescla de Cold Water on a més de Justin Bieber i Mø, ho col·labora el raper Gucci Mane.



Nicky Romero ha publicat al seu canal de YouTube un vídeo on explica el procés de creació de la seva última producció. Encara que Ready 2 Rumble és un dels seus pitjors llançaments sota el meu punt de vista, sempre és una cosa interessant de veure.



El raper Mac Miller ha desvelat el tracklist del seu proper àlbum, que s'anomena The Divine Feminine i serà el quart de la seva carrera. Una de les col·laboracions que inclourà serà la d'Ariana Grande a la cançó My Favorite Part. El disc estarà disponible el dia 16 de Setembre. El raper i la cantant ja van col·laborar recentment a la remescla d'Into You.

Mike Posner ha publicat una versió acústica del seu nou senzill Be As You Are, el tercer que extreu del seu àlbum At Night, Alone.



Com jo ja m'olorava que acabaria passant, Zara Larsson ha comunicat que el seu àlbum debut internacional es retrassa i per tant no sortirà durant el mes de setembre, que era quan estava programat.

Kygo ha estrenat durant la seva actuació al festival Findings d'Oslo una nova cançó, la primera que estrena des de la publicació del seu àlbum Cloud Nine al Maig, compta amb la col·laboració vocal de Charlie Puth i s'especula que s'anomenarà Carry On For You.



Aquesta setmana es compleix un any de la publicació del disc Emotion de Carly Rae Jepsen a Amèrica del Nord (A Europa va arribar al Setembre, i al Japó ja s'havia publicat abans), i per celebrar-ho la cantant canadenca ha desvelat que publicarà la "cara B de l'album", encara que a hores d'ara no sabem de que es tracta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada