31 d’ag. 2016

Protagonistes del mes d'Agost

Està a punt de començar el mes de Setembre, i com sempre toca repassar els artistes dels qu emés hem parlat durant el mes que deixarem enrere en breu.

7. The Chainsmokers i Halsey
Total de mesos: Mesos consecutius: -

A finals del mesde Juliol, The Chainsmokers i Halsey van llançar el seu senzill conjunt Closer, que aquest mes ha esdevingut el primer número 1 al Hot 100 de Billboard per tots dos. A més, van estar presentant la cançó a la gala dels Video Music Awards del dia 28.



6. Britney Spears
Total de mesos: 2 Mesos consecutius: 2

Aquest mes, la cantant ha llançat el seu novè àlbum Glory, que ha agradat molt als fans però que segons el meu punt de vista és un disc molt mediocre. Al llarg del mes també ha estrenat el videoclip de Make Me, el primer senzill del disc en col·laboració amb el raper G-Eazy, i que també van estar presentant ala gala dels VMAs.



5. Rihanna
Total de mesos: 11 Mesos consecutius: 8

A mitjans d'Agost la cantant va finalitzar la seva gira ANTI World Tour. Al llarg del mes ha aconseguit fer arribar Needed Me a la primera posició de la llista de Billboard Dance Club Songs, sent el seu quart número 1 aquest any i el 27è de la seva carrera, i ha aconseguit certificar doble platí als Estats Units Needed Me i Bitch Better Have My Money. També ha publicat Love On The Brain com a quart senzill d'ANTI i s'ha anunciat la seva participació a la pel·lícula Ocean's 8, una espècie de remake d'Ocean's 11 amb protagonistes femenines. Però parlem del que realment la fa una de les protagonistes del mes: va rebre el premi Michael Jackson Vanguard Award a la gala dels VMAs de mans de Drake i va actuar quatre vegades amb medleys de diferents gèneres: Dance-pop, Dancehall, Hip-Hop i Balades.




4. Tove Lo
Total de mesos: Mesos consecutius: -

Ja sabeu que cada mes m'agrada posar en aquesta llista l'autor/a de la que jo considero la millor novetat del mes, que en aquesta ocasió és Cool Girl de Tove Lo. Aquest és el primer senzill del proper àlbum d'aquesta cantant sueca, que s'anomena Lady Wood i sortirà el 28 d'Octubre. A més, durant el mes d'Agost també ha presentat el videoclip d'aquesta cançó.



3. Beyoncé
Total del mesos: Mesos consecutius: -

La cantant va estar a principis de mes a Barcelona en el que va ser l'únic concert a la Península Ibèrica de la seva gira Formation World Tour. A més també va ser la protagonista absoluta de la gala dels Video Music Awards, emportant-se 8 moonmen i fent un medley d'un quart d'hora de cançons del seu àlbum Lemonade.


2. Ariana Grande
Total de mesos: 5 Mesos consecutius: -


Aquest mes els fans d'Ariana Grande ja podeu estar contents: la cantant va publicar a Soundcloud dos cançons descartades del seu primer àlbum Yours Truly, així com el remix hip-hop/urbà de Into You, on hi col·labora el raper Mac Miller, la seva actual parella. I parlant del raper, ell ha anunciat el tracklist del seu proper disc The Divine Femine, que inclourà una col·laboració amb Ariana Grande.

Però això no és tot, ja que va estar als VMAs presentant el seu nou senzill Side To Side al costat de Nicki Minaj, que també té videoclip estrenat aquest mes; i ha publicat una versió a capella d'Into You.

1. Lady Gaga
Total de mesos: 8  Mesos consecutius: -


Des que a mitjans de mes Lady Gaga va anunciar el seu proper senzill Perfect Illusion -el primer del seu esperat cinquè treball discogràfic- per al mes de Setembre, els monsters que estaven preocupats per si Gaga finalment no faria el seu retorn a la música pop aquest any ja poden estar tranquils, i més sabent que la cançó està composada i produïda per Mark Ronson, Kevin Parker de Tame Impala, Bloodpop i, com sempre, la pròpia Gaga.

Però ja coneixem a Gaga, i sabem que sempre té més d'un projecte en ment: aquest mes ha estat filmant les escenes de la sisena temporada de la sèrie American Horror Story, la segona en la que participa. També ha confirmat la seva participació al remake de la pel·lícula A Star Is Born, que serà el seu debut a la gran pantalla, on a més d'actuar serà la encarregada de fer la Banda Sonora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada