12 de maig 2016

Tota la informació dels BBMAs

Billboard Music Awards 2016 - Logo FinalAvui falten exactament 10 dies per a la gala dels Billboard Music Awards, i és el moment ideal per repassar tot el que en sabem.
Per començar, la revista entregarà el seu premi Billboard millenium Award, que premia la trajectoria d'algú (Com el premi Michael Jackson dels VMAs) a Britney Spears. La cantant interpretarà un Medley dels seus èxits, que es rumoreja que acabarà amb la estrena del seu proper senzill Make Me (oh), que per altra banda, altres fonts diuen que no s'estrenarà fins a l'estiu.
Una altra actuació destacada de la nit serà la de Madonna, que homenatjarà a Prince.
Les altres actuacions confirmades a hores d'ara són les de P!nk, que interpretarà el seu nou senzill per a la Banda Sonora d'Alice Through The Looking Glass, anomenat Just Like Fire; També hi actuaràn The Go-Go's, presentant en directe We got The Beat. Un altre dels grups que hi actuarà és DNCE, que cantaran el seu (De moment únic) èxit Cake By The Ocean. També s'hi presentaran Troye Sivan amb Youth, Fifth Harmony amb Work From Home, Shawn Mendes (Tot i que ell encara no ha avançat quina cançó interpretarà), Zara Larsson i MNEK cantant Never Forget You, i Celine Dion amb The Show Must Go On. Demi Lovato també actuarà, aparentment interpretant Cool For The Summer, cosa que em resulta extranya ja que aquesta cançó va sortir l'estiu passat. Finalment hi trindrem a Justin Bieber, que no es perd cap gala, cantant segurament un mashup entre el seu nou single Company i el seu número 1 Sorry.

ACTUALITZAT: Unes hores després de publicar aquesta entrada, Ariana Grande ha anunciat que també hi actuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada