1 de maig 2016

Protagonistes del mes d'Abril

Ja s'ha acabat el mes d'Abril, i com sempre toca repassar els artistes que més ens han donat que parlar al llarg del mes que deixem enrere.


7. Kygo
Total del mesos: Mesos consecutius:

Durant el mes d'Abril Kygo ha revelat el tracklist del seu àlbum debut Clud Nine, que llançarà aquest mes de Maig. Des del seu disc també ha estrenat I'm in Love en format Countdown Single, cançó que he trobat bastant poc encertada. Però el més destacable del mes per part del noruec és que aquest mes ha actuat a Barcelona i Madrid com a part de la seva primera gira mundial.

6. Krewella
Total del mesos: Mesos consecutius: -

Aquest mes s'ha produit l'esperadíssim retorn de Krewella a l'escena musical amb Beggars, el primer senzill d'un EP que publicaran el mes que ve

5. Meghan Trainor
Total del mesos: Mesos consecutius: 2


Meghan Trainor ha seguit promocionant el seu senzill No al llarg d'aquest mes, actuant a la edició britànica de The Voice i als programes de Graham Norton i Ellen DeGeneres. També ha estrenat dos noves cançons del seu àlbum Thank You, anomenades Better i I Love Me, així com la llista de cançons que inclourà el disc.



4. AlunaGeorge
Total del mesos: Mesos consecutius: -



Tot i que finalment no han publicat el seu segon àlbum I Remember aquest mes, no podem dir que el duo britànic no hagin presentat nova música, ja que han estrenat I Remember (Que serà el segon senzill del disc, després d'I'm in Control) i My Blood, totes dues cançons amb el seu videoclip corresponent (I tots dos videoclips, protagonitzats només per Aluna Francis).


3. Rihanna
Total del mesos: Mesos consecutius: 4


Tot i que ja hem passat el punt en el que Rihanna va ser notícia cada dia, després del llançament de Work i el dia següent d'ANTI, la cantant de Barbados segueix sent una de les artistes de les que més parlem. Al llarg del mes ha seguit amb la seva gira ANTI World Tour, però sembla que ja està treballant en nova música, ja que ha registrat noves cançons. A més ha col·laborat amb Calvin Harris i Drake a This Is What You Came For i Too Good, respectivament.


2. Drake
Total del mesos: Mesos consecutius: -


Durant el mes d'Abril, Drake ha estrenat en exclusiva per a Apple, el seu nou àlbum Views, que la setmana que ve es llançarà en format físic i a les altres plataformes. Abans de l'arribada del disc, ha publicat dos senzills: Pop Style i One Dance. El primer compta amb la col·laboració de Jay-Z i Kanye West, i el segon s'ha convertit en el seu primer número 1 al Regne Unit sense Rihanna i segurament serà una de les cançons que més sonaran aquest estiu.


1. Beyoncé
Total del mesos: Mesos consecutius: -


Aquest mes, la cantant americana ha publicat per "sorpresa" el seu sisè àlbum d'estudi: Lemonade, que sens dubte ha estat el llançament més destacat del mes. Lemonade venia acompanyat d'una pel·lícula d'una hora de duració. Però és que això no és tot, ja que aquest dimercres va començar la seva nova gira Formation World Tour, que conclourà el 3 d'Agost a Barcelona amb un concert que també ha anunciat aquest mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada