18 de maig 2016

Mark Ronson sobre LG5 "Esperem tenir-lo acabat a finals d'any"

Mark Ronson, que tot fa pensar que serà el productor principal del cinquè treball discogràfic en solitari de Lady Gaga, ha dit "Esperem tenir-lo [LG5] llest a finals d'any". Així que ja ens podem deixar de fer il·lusions de nova música aquesta primavera.

Font

Aquesta notícia sembla sortir just a temps per confirmar un rumor que va sorgir fa uns dies, que diu que Lady Gaga tenia el disc ja a punt per llançar-lo aquesta primavera (Recordeu que abans Lady Gaga va anunciar la seva actuació als Grammys abans de la mort de David Bowie, cosa que feia sospitar que presentaria nova música) però que en algun punt del procés de creació del disc va decidir tornar a començar de zero. No sé si ho recordeu, però quean Gaga va començar a preparar el disc, la vam veure moltes vegades amb el productor RedOne i va anunciar que treballava amb Giorgio Moroder. Des de fa molts mesos, no sabem res de la col·laboració d'aquests productors amb Gaga i sembla que ara únicament està gravant amb Mark Ronson.
Sigui com sigui, segur que Lady Gaga ens presenta un disc de molta qualitat i opino que més val que tardi i que arribi quan estigui a punt que un llançament de pressa sense planificar-lo bé abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada