12 de maig 2016

Ariana Grande té diversos videoclips a punt, Rumor DVD DW

ariana-grande-sometimes-preview
Ariana Grande (aparentment) ha gravat videoclips per a totes les cançons que ha anat estrenant del seu àlbum Dangerous Woman, que es publicarà la setmana que ve. Però abans de parlar dels videoclips que Ariana Grande publicarà, tenim que parlar del que no publicarà que és el segon per a la cançó Dangerous Woman. 
Ja fa unes setmanes, la cantant va dir que ja havia gravat el videoclip de Be Alright, que a hores d'ara no ha vist la llum. A més, ahir va publicar una imatge on es veia una imatge d'un videoclip i estava etiquetat Lil Wayne, pel que ja es pot donar per fet que òbviament seria el videoclip de Let Me Love You, jaq ue és la única cançó del disc on hi col·labora el raper. Font. Aquí hi faltaria el videoclip de Into You, però sent que segurament serà el segon senzill oficial del disc, tindrà videoclip segurament.

Això sumat, a que algunes webs (Fins i tot Amazon dels Estats Units) diuen que Dangerous Woman sortirà en format CD+DVD, recolzen el rumor que publicaria com una espècie de pel·lícula que serien els videoclips d'aquestes cançons entrellaçats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada