23 de maig 2016

BBMAs Actuacions Destacades

Que seria una gala de premis sense actuacions? A continuació teniu les més destacades.

L'actuació de la nit, sense cap mena de dubte, va ser la de Rihanna. No va cantar cap dels senzills d'ANTI (Work, Needed Me o Kiss It Better), sinó que es va decantar per Love On The Brain, on es va poder lluir vocalment. Actuació completa. Fragment de l'actuació:.


Una altra de les actuacions més esperades va ser la de Kesha, que va cantar It Ain't Me Baby, original de Bob Dylan. Actuació completa.
També va actuar Birntey Spears, amb un medley que finalment no va acabar amb l'estrena de cap nova cançó. La cantant va rebre el premi Billboard Millenium Award. Actuació completa,



Un que no es perd cap gala és Justin Bieber, que va presentar Sorry i Company.



Madonna i Stevie Wonder van homenatjar a Prince, cantant les seves cançons Nothing Compares to You i Purple Rain.



Una altra de les que va actuar a la gala va ser Meghan Trainor, que va interpretar No. Tot iq eu és una cançó que em segueix encantant, trobo que hagués pogut cantar-se una altra. Actuació completa.



Acabem amb l'actuació d'Ariana Grande, que va presentar el seu nou senzill Into You, però fent serivr Dangerous Woman com a introducció. També va ser una de les millors de la nit, però per darrera de la de Rihanna. Actuació completa.

2 comentaris: