14 de maig 2016

Meghan Trainor publica Thank You + actuacions promocionals

Ahir va arribar als prestatges de les botigues de tot el món Thank You, el segon àlbum d'estudi de Meghan Trainor, que ve precedit per els senzills No i Me Too.
I com la majoria de vegades que es presenta un nou disc, la cantant va estar a molts programes de televisió dels Estats Units cantant els dos senzills del disc.


De totes les actuacions, sens dubte la més viral (Te 10 vegades més reproduccions) ha estat la del dijous al vespre Me Too al programa de Jimmy Fallon, a causa de la caiguda que va tenir. De fet, hi ha gent que opina que probablement es va tirar per que es parlés d'ella el dia següent, que és el de la publicació del disc. Sigui com sigui, Meghan Trainor es va prendre la caiguda amb humor. L'actuació va estar bastant bé per la resta, molt correcta vocalment, però sempre acaba fent el mateix.



El matí següent, que era ahir (El dia de llançament del disc), va estar a Good Morning America i va interpretar de nou Me Too.



Finalment va publicar al seu canal de Youtube una versió acústica de No, també gravada en directe des d'un supermercat Target.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada