4 de maig 2016

Novetat: In Common


Tot i que estava prevista que s'estrenés divendres passat, no ha estat fins avui que hem pogut escoltar per primera vegada el nou senzill d'Alicia Keys, anomenat In Common.
In Common presenta una combinació d'estils molt interessant: per un costat tenim la veu d'Alicia Keys, amb un estil molt soul com sempre; però posada en una cançó més uptempo del que solen ser les de la novaiorquesa. Però per altra banda hi ha la base dance amb alguns elements propis de la música llatina. Sigui com sigui, el resultat és molt bo, molt millor que les altres cançons que havia estrenat com a avançament del disc, que les vaig trobar realment fluixes fins al punt que vaig arribar a perdre bastant l'interés en la seva música.
Alicia Keys cantarà per primera vegada en directe aquesta cançó aquest dissabte al programa de televisió americà Saturday Night, més conegut com senzillament SNL. A més, actuarà amb aquesta cançó el dia 28 d'aquest mes a la final de la Champions, que serà Milà. Serà la primera vegada que en aquesta competició hi actua algú, suposo que en un intent d'emular la Superbowl.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada