14 de maig 2016

Notícies relacionades amb Lady Gaga


Ja fa molts dies que no parelm de Lady Gaga i del seu proper àlbum, que com que serà el cinquè, porta el títol provisional de LG5.

En les darreres setmanes, els paparazzis han pogut fotografiar a Mark Ronson i a Lady Gaga coincidint a l'estudi practicament cada dia, pel que em fa suposar que ja es troben enllestint la producció del disc, que per cert, seguim sense tenir ni idea quan sortirà o com es dirà. A més Mark Ronson ha parlat sobre LG5: L'ha descrit com el disc més honest de la novaiorquesa fins ara i que tindrà un so més analògic, referint-se a que hi haurà més instruments i menys sintetitzadors. font.



Per cert, durant la MET Gala, que va tenir lloc la setmana passada, Lady Gaga va actuar acompanyada del DJ a la guitarra, i van interpretar un cover de Burning Down The House original de Talking Heads. 



Però això no és tot, ja que ha estat inclosa a la llista de propers llançaments de l'informe trimestral del grup de discogràfiques d'Universal, pel que ens pot fer intuir que podriem escoltar ja el primer senzill en el durant el proper trimestre. Font.



A continuació toca parlar de dos filtracions de demos, un real i l'altra falsa.
Comencem per la falsa, que és (o sigui, preten ser) una demo de Princess Die que Lady Gaga hauria gravat per a LG5. Només espero que això ho arribi a saber Gaga i li faci veure les ganes que els monsters tenim de sentir una versió d'estudi d'aquesta cançó, i es decideixi a publicar-la, ja que no és ni la primera vegada ni la última que es """"filtren"""" versions d'aquestes cançons.


La segona (la que és real) és la versió inicialment gravada de Sexxx Dreams, amb una producció diferent i un pont completament diferent del de la versió inclosa a ARTPOP (Aprox. als 3 minuts).



Al llarg del dia d'ahir, va saltar el rumor que Lady Gaga apareixeria al film biogràfic de la cantant Dionne Warwick, que hores més tard va ser desmentit pel seu equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada