17 de juny 2015

Videoclips 17/6

Avui us porto els nous vídeos de Madonna i Icona Pop

Comencem amb el videoclip de Bitch I'm Madonna, on Madonna col·labora amb el DJ i productor australià Diplo i Nicki Minaj, a qui no cal que presentem.
Com ja us vaig avançar, aquest vídeo comptaria amb la presencia de Katy Perry, Rita Ora, Beyoncé i Miley Cyrus; a més de Madonna, Diplo i Nicki Minaj. Això ho veig com una claríssima estrategia per obtenir visites. De tots aquests artistes, només Rita Ora i Diplo van anar a gravar; Katy Perry, Beyoncé i Miley Cyrus surten un segon perque sí i Nicki Minaj surt en una pantalla.
Hi ha hagut gent ha dit en defensa de Madonna que és el mateix que va fer Taylor Swift a Bad Blood, però jo hi veig una clara diferència: Al vídeo de Taylor Swift no hi apareix ningú amb una popularitat comparable (Ni superior, basicament perquè ara mateix és la estrella que en té més) a la seva i al videoclip de Bitch I'm Madonna hi apareixen quatre artistes (Nicki Minaj, Katy Perry, Beyoncé, Miley Cyrus) amb moltíssima més popularitat que Madonna, almenys avui en dia.




Seguim amb el videoclip d'Emergency, el més nou de les Icona Pop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada