30 de juny 2015

Els àlbums més esperats de 2015

Si ho recordeu, a principis d'any vaig escriure unes entrades sobre els àlbums més esperats d'aquest 2015. Doncs ara, que ens apropem a la meitat de l'any, i més sent que cap dels àlbums dels que vaig parlar han sortit a la venda, he decidit actualitzar aquella entrada, copiant el text de la de principis d'any i afegint-hi les possibilitats que li veig que surti abans de finals d'any. Aviat faré una altra entrada amb altres discs que no s'havien anunciat a principis d'any.
Rihanna - R8


La cantant de Barbados porta dos anys sense treure nova música, però tot apunta a que no falta gaire pel seu vuitè àlbum, que provisionalment s'anomena R8.
Poc sabem d'aquest àlbum, només els títols d'algunes cançons que s'han anat registrant en les darreres setmanes.
Es possible que hi hagi cançons amb artistes comEminem, Nicki Minaj, Drake o Ne-Yo, que ja han treballat amb la cantant de Barbados en altres ocasions i no amaguen el desig de tornar-ho a fer. A més, Rihanna va manifestar el seu desig de fer un duet amb Sam Smith. A més també treballa amb els productors Stargate (Amb qui ja havia treballat en diverses ocasions) i DJ Mustard.
A més Rihanna també gravarà cançons per a la pel·lícula d'animació 
Home, on també doblarà a un personatge en la versió original.

R8 segueix sent un dels àlbums més esperats de l'any, sinó el que més. També és un dels àlbums dels que més detalls nous coneixem des del Gener, però encara no sabem el títol definitiu (Serà R8 o no?), ni la data de llançament. Ja coneixem cinc cançons que estan confirmades per a l'àlbum: els senzills FourFiveSeconds, Bitch Better Have My Money i American Oxygen, l'interludi James Joint i Only if For a Night, de la que en vam poder sentir una preview en un anunci de Dior, on la de Barbados a més feia de model. Rihanna també va penjar a Instagram dos snippets de Higher. Aquesta cançó no està confirmada del tot, però la podem donar practicament per confirmada.
La cantant de Barbados també va dir en una entrevista a V Magazine que el disc inclouria molta varietat de gèneres, que les cançons estarien bastant ordenades per gèneres i que cada bloc estaria separat per un interludi.
Passem ara a parlar dels rumors, però només dels que considero creíbles: El més extés diu que Rihanna estrenarà el disc per sorpresa a Tidal, al principi en exclusiva. Jo li dono molta credibilitat perquè Rihanna ha donat suport a aquesta plataforma i ha estrenat en exclusiva BBHMM i American Oxygen, així com el videoclip de la segona.
Un altre és que el projecte ha fet un canvi de direcció degut al fracàs dels senzills, i per això està retrassat indefinidament.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 80% (Molt Posssiblement)




Nicky Romero - ?

Des de ja fa més d'un any el DJ holandès diu que treballa en el que serà el primer àlbum d'estudi de la seva carrera, però de noment no en sabem res més. Estic convençut que abans que finalitzi el 2015 en tindrem més pistes, perquè ara per ara sembla més centrat en llançaments individuals i en la seva discogràfica Protocol Records.

Nicky Romero no ha donat més detalls del seu primer àlbum de duració completa, però l'ha anat mencionant, així que suposem que no està cancelat. Ara el productor i DJ holandès ha començat un projecte format per una trilogia de singles, sent Lighthouse el primer.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 20%




NERVO - Collateral

Les bessones australianes fa anys que se suposa que preparen un àlbum. Ara sembla que li falta menys que mai, i ja l'han començat a promocionar amb el senzill Rise Early Morning. Tot apunta a que aquest àlbum el treuran per Ultra Records.

Del debut d'aquestes bessones australianes és l'àlbum del que més nous detalls n'hem conegut, ja que n'hem conegut el títol i el tracklist, a més de les cançons It Feels, Haute Mess i Hey Ricky. També sabem que els propers senzills, segon planejen NERVO, són The Other Boys amb Kylie Minogue, Jake Shears i Nile Rodgers, i Let it Go amb Nicky Romero.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 90% (Segurament)



Avicii - Stories

Encara que Avicii hagi tret l'EP The Days / Nights, les ganes d'escoltar més música del suec no han fet més que augmentar. I més quan sabem que hi comptarà amb artistes convidats com Green Day o Chris Martin, el vocalista de Coldplay. Aquesta és una de les coses que vaig trobar a faltar a True: vocalistes reconeguts.
Avicii ha punxat algunes cançons que podrien ser de l'àlbum, però també és molt possible que algunes finalment no acabin dins de l'àlbum, com ja va passar a True.
També existeix la possibilitat que a l'àlbum hi hagi algunes versions 
Avicii By Avicii, com la que ha estrenat de The Nights

De Stories no n'hem conegut gaires detalls, només que Avicii va dir que hi hauria molta varietat i que fins i tot hi inclouria cançons que no fossin 4/4. El DJ i productor suec també va estrenar bastantes suposades cançons de l'àlbum al seu set al UMF, de la que ara mateix només es troba a la venda Waiting For Love. En aquests mesos Avicii també ha llançat el promo single Feeling Good, que no se sap si finalment s'inclourà a Stories, ja que formava part d'una campanya publicitària.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 70% (Posssiblement)



Rita Ora - O

A la primavera va sortir el primer single del que serà el segon àlbum d'estudi de la cantant: I will never Let You Down, que ens va deixar amb moltíssimes ganes de més. En les darreres setmanes s'han filtrat diverses demos de cançons del disc, però res oficial ni molt menys definitiu. Encara que sovint quan comencen les filtracions falta poc per coneixer nous detalls del disc.
Sobre el títol, fa bastant temps que es rumoreja que es podria anomenar O, però no està confirmat.

En aquests mesos Rita Ora només ha llançat una cançó: Poison, segon single del disc. En directe ha estrenat una altra cançó: Kingdom Come. En principi s'anava a llançar com a segon senzill una cançó anomenada Testosterone que compta amb la producció de Diplo. A part del productor australià, també col·laboraran en aquest disc Ed Sheeran i Chris Brown, no sabem si en un duet o només en la composició.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 70% (Posssiblement)




Krewella - Segon àlbum, primer sense Rain Man

Abans de la separació es sabia que estaven treballant en un àlbum que possiblement no veurà la llum, almenys en les parts on hi intervenia Rainman. Però estic segur que Yasmine i Jahan ja treballen en nova música, com Say Goodbye. És possible que sortim de dubtes en la seva actuació al Ultra Music Festival de Miami, que serà al març.
Una altra incògnita és si realment canviaran d'estil a tot l'àlbum com ja han fet a Say Goodbye.

Tampoc en sabem gaires més detalls, només que tindrà un estil més rock. En coneixem dos cançons més: Somewhere To Run, segon single del disc i Louder Than Bombs, que han estrenat en directe, però no encara no han anunciat el seu llançament de forma oficial

Possibilitats de que es llanci aquest any: 50%




Steve Angello - Wild Youth

El primer disc en solitari de Steve Angello anava a sortir aquest 2014, però es va retrassar, aparentment  per problemes amb la discogràfica amb la que l'anava a llançar. És curiós que el suec decidís no treure'l des del seu segell Size Records.
Recentment ha anunciat que sortirà a l'Abril
Igual que Avicii fa bastant temps que punxa algunes produccions que podrien formar d'aquest àlbum.

Steve Angello havia anunciat que sortiria a l'Abril, però no ha estat així. Només ha llançat un single: Children of The Wild.

Possibilitats de que es llanci aquest any: 50%



Axwell /\ Ingrosso - ?
Encara que un any després de la separació de la Swedish House Mafia Axwell i Sebastian Ingrosso tornessin a punxar junts sota aquest nom, no és fins fa alguns mesos fins que han començat a produir amb aquest nou nom.
Pel que han demostrat amb els senzills que han tret no sembla que baixi molt la qualitat de la seva música respecte a la del trio on tots dos formaven part.

El disc segueix programat per a aquest any, però encara no tenim cap data concreta. En aquests mesos han llançat On My Way, Can't Hold Us Down i Sun is Shining, i també han estrenat alguna cançó en directe.


Possibilitats de que es llanci aquest any: 80% (Molt Posssiblement)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada