4 de juny 2015

Protagonistes del mes

Encara que amb una mica de retard, un mes més repassem els protagonistes del mes anterior.


5. Avicii

Avicii ha llançat dos nous senzills: Feeling Good i Waiting For Love. El primer va sortir a principis de mes, acompanyat del seu videoclip, i la veritat és que no em va agradar gaire. El segon va sortir a finals de mes, i el considero una de les millors cançons d'Avicii. Encara no s'ha estrenat el seu videoclip, però ja té Lyric Video.
A més ha estat el protagonista de la campanya publicitària de Volvo.

4. Taylor Swift

Taylor Swift va ser la claríssima vencedora als Billboard Awards, amb vuit guardons entre els quals millor artista i millor àlbum per 1989. A més ha llançat com a quart single d'aquest disc Bad Blood, però en un format diferent al del àlbum: un remix Hip-Hop acompanyada pel raper Kendrick Lamar. Però no només s'ha estrenat aquesta nova versió de Bad Blood, sinó que també s'ha estrenat el vídeo amb l'aparició de moltes celebritats com Cara Delavigne, Ellie Goulding o Selena Gomez.

3. Alesso

Aquest mes Alesso ha llançat el seu primer àlbum de duració completa: Forever, que arriba després d'anys de llançaments individuals i EPs i una espera molt llarga. Des d'aquest disc ha llançat un nou single: Sweet Escape, que ja té videoclip.

2. Nicki Minaj

La rapera més destacada del moment (Òbviament parlo de Nicki Minaj) ha llançat aquest mes tres videos: dos com a artista principal i un com a artista convidada. Els dos com a artista principal han estat el de Feeling Myself amb Beyoncé, en exclusiva a Tidal; i The Night is Still Young, que també va començar com a exclusiva en aquella plataforma però als pocs dies ja estava a Youtube. El videoclip com a artista convidada segur que sabeu quin és: És el de Hey Mama


1. Amelie


Aquest mes el grup català ha llançat el seu tercer disc, Take The World, que considero que és el millor dels diversos que han sortit durant el mes de Maig. Però el que realment els fa ser els protagonistes del mes, a un títol més personal, és que els vaig poder veure en directe a la presentació del seu disc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada