13 de juny 2015

Novetat + Videoclip: Sun is Shining

Axwell Ingrosso - Sun Is Shining (2015)Per fi es troba a la venda Sun is Shining, el nou senzill d'Axwell i Sebastian Ingrosso, sota el seu projecte Axwell /\ Ingrosso.
Aquesta cançó fa molt temps que la porten punxant als seus sets i a més ja vam poder escoltar-ne un fragment fa un mes a un anunci de la marca H&M. Sun is Shining, a més ja té videoclip.
Sun is Shining no decepciona després de grandíssimes produccions com són Something New i On My Way. Totes tres són del mateix gènere (Progressive), però totes tres són excel·lents i diferents entre elles. A mi el drop i la melodia d'aquesta cançó m'ha recordat bastant a les que es fan servir al Hardstyle, però òbviament en una versió molt suau i lenta. Una altra positiva a afegir és el gran canvi que fa la cançó del principi al drop, cosa que a mi m'agrada molt.

A més el videoclip, que es podria dir que és un Lyric Video, m'ha agradat.

Amb aquesta cançó jo crec que Axwell i Ingrosso es consoliden com a un dels referents pel que fa al progressive house. Es cert que ja fa anys que es van consolidar en solitari, i com a part de la Swedish House Mafia, però ara ho fan amb aquest nou projecte. Ara només queda esperar a l'àlbum, que espero que no tardi gaire

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada