11 de juny 2015

Remix EP: Warriors

Ja disponible el pack de remixes de Warriors, el darrer senzill de Nicky Romero amb la col·laboració de Martin Volt i Quentin State, sota el nom de Volt & State.


La primer remescla és d'un DJ i productor que molt coneixereu: Syn Cole, un jove estonià que va ser descobert per Avicii fa un parell d'anys i que es va donar a coneixer mundialment amb Miami 82. En aquesta remescla Syn Cole segueix amb el seu so característic, un progressive house suau i melòdic, però alhora molt ballable. La única cosa criticable és que és massa semblant a la resta de les seves produccions, encara que per mi és la millor de les quatre.



La segona remescla és la que han fet Pegboard Nerds, uns altres productors i DeeJays que possiblement coneixereu, en part gràcies a que van col·laborar amb Krewella. Aquesta remescla és sense cap mena de dubte la més original i arriscada. No sabria en quin gènere classificar-la, però
no te res a veure amb les produccions dubstep de Pegboard Nerds.




Després arriba la remescla de Giocatori, que fa una cosa que no m'agrada gens: fa la veu greu. Aquesta remescla, que combina trap i Deep / Future House, és la remescla que menys m'ha agradat.



La última és la que ha fet Rob Adans, que és la segona que més m'ha agradat, molt aprop de la de Syn Cole. Aquesta és una remescla Deep House, que combina sons propis de la vessant future molt artificials i de tub amb sons més orgànics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada