8 de juny 2015

El video de The Edge of Glory que mai va arribar

No havíeu pensat per què The Edge of Glory no tenia un vídeo a l'alçada de la cançó. Jo sempre ho havia pensat i ara he descobert el perquè. Encara que jo l'he descobert ara, també sé que és una cosa que és coneguda des de fa anys pels fans de l'artista novaiorquesa, però ho he volgut dir per si algú, igual que jo, tampoc ho sabia.
Abans d'explicar-vos que va passar, m'agradaria di per què aquest tema està d'actualitat: En una entrevista al ballarí Jason Carter, va ser preguntat sobre el millor videoclip en el que havia participat, ell va dir que en el de The Edge of Glory, però en una versió que mai es va arribar a estrenar on Lady Gafa interpretava una sirena (cosa que ja es sabia en aquell moment). També va dir que aquell vídeo era èpic.

Què sabem del vídeo?:
En aquest videoclip Lady Gaga anava a intepretar una sirena, i portava una perruca de color blau verdós.
Lady Gaga moria durant el vídeo (Cosa que té sentit perque la cançó parla sobre aquest tema)
El director del videoclip original era Joseph Khan (Director de, per exemple, el vídeo de Bad Blood de Taylor Swift, o de Eh Eh i LoveGame de Lady Gaga)
Un dels escenaris que apareixia era el cel
Al llarg d'aquesta entrada us deixo la única imatge que hem pogut veure del rodatge.

Per què aquest vídeo no s'ha estrenat?
De fet, no es va acabar de gravar per diferències creatives de Joseph Khan i Lady Gaga. Cap dels dos ha donat més explicacions, i sent que fa quatre anys dubto que cap dels dos ho faci. Tampoc es va mantenir la coreografia ni els ballarins que anava a tenir el vídeo original.

Com que això va passar realment aprop de la data en la que Lady Gaga havia anunciat s'estrenaria el vídeo, va tenir que gravar-lo de pressa i corrents, apareixent només ella (que també és la directora del vídeo) i el saxofonista Clarence Clemons, i sent el vídeo menys treballat de la seva carrera.



La meva teoria:

Quan he estat buscant i llegint tota la informació, no he pogut evitar tenir en ment una cosa: Lady Gaga interpretava una sirena en el videoclip original de TEOG. Al vídeo de You and I interpreta sirena. Al video original de TEOG porta una perruca de color blau verdós. En algunes escenes de You and I, encara que no quan fa de sirena, porta una perruca d'aquest color. La meva teoria és que Gaga va reutilitzar algunes de les seves idees (les seves, no les del director) per al vídeoclip de You and I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada