28 de juny 2015

Abans que surtin #257 - 260

Voleu saber com sonaran els propers llançaments de Vicetone, Lil Wayne, Mr. Belt & Wezol i Martin Garrix? Doncs continueu llegint.
Comencem amb el teaser del proper single de Vicetone, Nothing Stopping Me, on tornen a col·laborar amb la vocalista Kat Nestel, la mateixa d'Angels i No Way Out, dos dels seus últims llançaments. Encara no sabem la data de llançament de la versió completa, només que serà "Aviat".



Dragon, la esperadíssima col·laboració de Martin Garrix amb Matisse & Sadko sortirà a la venda el dia 6 de Juliol. Fa molts mesos que el DJ i productor holandès porta punxant Dragon, i s'hi havia creat una gran expectació. Encara que Martin Garrix està treballant en el seu àlbum debut, no crec que aquesta producció s'hi inclogui.



En els propers dies Lil' Wayne llançarà el seu proper single: Nothing But Trouble, que formarà part de la banda sonora de 808 i comptarà amb la veu de Charlie Puth.

Acabem amb la preview de Somebody to Love, el proper senzill de Mr. Belt & Wezol acompanyats de Freejak. Tampoc sabem la data exacta de llançament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada