31 de març 2015

Nicky Romero UMF 2015

Nicky Romero va oferir un gran set el diumenge amb moltes estrenes i mashups. No va decepcionar en absolut, però tampoc va sorprendre massa.


Nicky Romero va començar el seu set amb Warriors, el seu darrers senzill al costat de Martin Volt & Quentin State.
Va seguir amb la remescla de Tommy Trash de Toulouse, amb un mashup amb Chains de Mike Hertz, una de les pistes del darrer recopilatori del seu segell Protocol Records. A continuació va fer un mashup (Que no li va quedar del tot bé, per cert) amb el seu edit al Next Level de John Christian i Virus de Martin Garrix. Després va punxar un altre edit: El que ha fet al Heartbeat de Magnificence, Alec Mair i Brooke Forman.
Tot seguit moment per estrenar un dels seus propers llançaments, esperem que ja dins el seu esperadíssim àlbum, que compta amb la vocal d'Amba Shepard. A continuació van venir dos IDs. La segona va sonar amb l'acapella de Heroes d'Alesso, pel que podria ser una remescla, encara que no hi veig gaire probable (Crec que l'acapella era d'un cover).
Després va punxar Legacy, la seva col·laboració amb Krewella. A continuació va fer sonar un mashup amb HEX de Tommy Trash i Wax motix i Stay The Night de Zedd i Hayley Williams, i tot seguit un mashup amb una ID que podria ser seva ide Stadiumx amb l'acapella de Runaway (You & I) de Galantis. A continuació arribava un altre mashup: L'acapella de I Could Be The One, la seva col·laboració amb Avicii i una ID instrumental molt contundent. El mashup també contenia elements de Harder Better Faster Stronger de Daft Punk.
El set de Nicky Romero seguia amb el seu senzill Let Me Feel, al costat de Vicetone i When We Are Wild i Ghost de Tom Swoon, Rico & Miella i StadiumX. A continuació un mashup amb Outside de Calvin Harris i and I de R3hab, Darius i Finlay; i després Like Home, la seva col·lavoració amb NERVO que va sortir a finals de 2012. Després, va venir un altre mashup: entre Lift de Daniz Koyu i Don Palm i Clarity de Zedd.
A continuació Nicky Romero va estrenar la seva remescla al Don't Look Down de Martin Garrix i Usher. I Va finalitzar estrenant un altre dels seus futurs llançaments, que com a títol provisional Lighthouse.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada