29 de març 2015

Axwell i Ingrosso UMF 2015

Resultat d'imatges de axwell ingrosso umf 2015Axwell i Sebastian Ingrosso van actuar conjuntament a l'Ultra Music Festival sota el projecte Axwell /\ Ingrosso.
El set em va agradar bastant en general, encara que van punxar diversos temes que no em van agradar del tot. Hi va haver estrenes, ID's que ja haviem escoltat, grans èxits i molts mashups, tots ben fets. No se li pot demanar més a un set.


Axwell i Sebastian Ingrosso van començar el seu set amb This Time We Can't go Home, una de les cançons que s'inclourà al seu esperat àlbum, i que és una espècie de versió alternativa de Something New.
L'actuació va seguir amb Go d'Amersy, un dels darrers llançaments de Refune, el segell de Sebastian Ingrosso; amb la vocal d'Antidote de la Swedish House Mafia, formació de la que tots dos van ser membres. No va ser la única referència a la Swedish House Mafia, ja que el següent que van punxat va set un mashup amb Miami to Ibiza, un dels primers senzills d'aquest trio amb la remescla de MAKJ d'Up to No Good de D-Jastic. Aquí no van acabar els mashups amb acapellas de la SHM: tot seguit arribava un mashup amb una ID misteriosa que ja van punxar Alesso i Afrojack amb la veu de Leave the World Behind.
A continuació van fer sonar una altra ID que combina molt subgèneres de la música electrònica, que jo aposto a que és seva.
Després va arribar un mashup entre dos temes de Sebastian Ingrosso: Calling (Lose My Mind) i Laktos.
La següent producció que Axwell i Ingrosso van punxar va ser Deep Down Low de Valentino Khan.
A continuació torn d'estrenar una altra cançó del seu àlbum i que compta amb la vocal de Pharrell.
Tot seguit va venir un mashup amb One de la Swedish House Mafia, Enter Sandman de Metallica i Can't Hold Us Down, seva. A mi sempre m'agraden les combinacions entew Rock i electrònica, i aquest mashup no va ser una excepció.
Després Axwell i sebastian Ingrosso van fer sonar el seu tema Something New, que de moment és el més exitòs d'aquesta etapa de les seves carreres; i que van enllaçar amb la remescla d'Axwell de l'In My Mind d'Ivan Gough i Feenixpawl.
A continuació va arribar un mashup que combinava la veu d'Under Control de Calvin Harris, Alesso i Hurts amb l'instrumental d'una ID.
Després van venir dos mashup: If I Lose Myself (Alesso i One Republic) amb Turn it Around (Dubvision) i Yakuza (Black Jacks i Johny Rose) i Take me to Church (Hozier).
Tot seguit Axwell i Ingrosso van punxar el seu darrer senzill: On My Way. I després el que per mi va ser el millor mashup del festival (de moment): One More Time de Daft Punk, Save The World de la SHM i I Am d'Axwell. Aquest mashup el van enllaçar amb Reload, de Sebastian Ingrosso amb Tommy Trash a la Coproducció i amb John Martin a la veu.
Van finalitzar  amb Sun Is Shining, una de les cançons que formaran part del seu esperat disc i que compta amb la veu de Salem Al Fakir i Vincent Pontare i Don't You Worry Child de la Swedish House Mafia i John Martin.


Vídeo en baixa qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada