29 de març 2015

Martin Garrix UMF 2015

Inicialment no Martin Garrix m'agradava gens, però ara cada cop m'agrada més, ja que demostra en múltiples ocasions que no només sap fer Big Room repetitiu i sense originalitat, que era el que semblava amb els seus primers treballs com Animals o  Wizard. Des de l'estiu passat, amb Gold Skies ha demostrat que sap fer bona música, i cada cop m'ha anat agradant més.
L'actuació també em va agradar molt: Varietat d'estil, bons mashups i moltes estrenes; sense oblidar-se de vells coneguts. La majoria de cançons em van agradar i la majoria que no em van agradar ja les coneixia pel que no se'm va fer pesat. A més, no em direu que no va ser un gran moment quan Usher va pujar a l'escenari per a cantar en directe Don't Look Down.
Martin Garrix va començar amb Virus, al costat de Moti, un dels seus darrers llançaments; a la que va seguir un mashup de Turn Up The Speakers, la seva col·laboració amb Afrojack, i  Harder Faster Better Stronger de Daft Punk, que Afrojack també va punxar  al seu set. Després: la primera estrena de la seva actuació, que podria ser de Matisse & Sadko.
Va seguir amb un altre mashup, entre Wizard, Helicopter (Propis), la remescla d'Audien de Pompeii (Bastille), Rambo (Deorro i J-Trick) i Fall into The Sky (Zedd, Lucky Date i Ellie Goulding). A continuació el que tot apuntava a que seria el millor moment de l'actuació, però més tard va superar: estrenava Rewind Repeat it, la seva col·laboració amb Ed Sheeran de la que tant havia parlat però no haviem escoltat.
Després van venir dos ID, que segurament són seves i tot seguit un mashup entre Tremor (Seva, amb Dimitri Vegas & Like Mike) i La La La (Naughty Boy, Sam Smith), que ja hem pogut escoltar en moltes altres ocasions, i que va enllaçar amb una altra estrena, que és una col·laboració amb Avicii a la producció i John Legend a la veu, i que ja us penjaré al blog perquè val la pena escoltar. També la va punxar Avicii.
El set seguia amb la remescla que Botnek va fer d'Animals. Alhesores va ser quan Usher va pujar a l'escenari per interpretar Don't Look Down, el seu darrer senzill. L'actuació va ser correcta, però clavada a la versió d'estudi. Just l'acabar i mentres sonava la intro del següent tema, Proxy, Usher va fer el seu mític Usher baby que hem escoltat a infinitat de cançons seves.
Després va sonar Music Box, la seva col·laboració amb Hardwell i que no ha sortit oficialment. A continuació Martin Garrix va convidar a pujar a l'escnari a Matisse & Sadko i va punxar la seva col·laboració: Dragon, que tampoc ha sortit.
Tot seguit venia The Only Way Up, la seva col·laboració amb Tiësto i que tampoc ha sortit a la venta, però ha sortit a un anunci de 7Up, pel que molt possiblement ho farà aviat.
Després va venir Gold Skies, on col·laborava amb DVBBS, Sander Van Doorn i Aleesia. Va finalitzar amb un mashup amb Forbidden Voices i Runaway de Galantis.


Tracklist


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada