28 de març 2015

Alesso UMF 2015

Ja ha començat l'Ultra Music Festival! Jo us aniré comentant les actuacions que he vist: La primera, la d'Alesso.
L'actuació d'Alesso em va agradar i no hi vaig trobar a faltar res: Hi va haver bastanta varietat d'estils dins del House, mashups, alguna estrena i cançons que no han estat llançades però que ja havia estrenat; sense oblidar-se de les produccions que li han donat fama i sense les quals no estaria actuant a l'escenari principal d'un dels millors festivals del món.


Alesso va iniciar el set amb la seva nova intro, de moment sense títol però que possiblement s'inclogui al seu àlbum, com ja ha fet Hardwell amb Eclipse. Aquesta intro està bastant en la línea de Tear The Roof amb un so més contundent al que ens té acostumats.
La segona cançó que va punxar és Tear The Roof Up, que precisament va fer sonar per primer cop a la edició de l'any passat del Ultra Music Festival de Miami.
Tot seguit van venir tres mashups, el primer amb Flash de Lazy Rich i Hot Mouth i l'acapella de Habits (Stay High) de Tove Lo, el segon amb la vocal de City of Dreams, tema del propi Alesso al costat de Dirty South i Ruben Haze amb una ID misteriosa que també van punxar altres DeeJays ahir a la nit, com afrojack. El tercer combinava Good Enough de HIIO i Lucas Blanco amb On your Mak de Gregor Salto i Wiwek.
A continuació va venir Sweet Escape (Nothing Can Stop Us Now), una de les cançons que formaran part del debut discogràfic d'Alesso, però encara no ha sortit a la venda de forma oficial però Alesso va estrenar aquesta cançó a l'UMF de l'any passat i ha anat fent sonar a les seves actuacions al llarg d'aquest any.
Després va arribar Can't Hold Us Down d'Axwell /\ Ingrosso, una cançó que va dir que li encanta.
Tot seguit Alesso va fer sonar un altre dels seus mashups Years, seva amb Rise of The Phoenix.
La següent cançó que va punxar va ser el seu darrer senzill: Cool, amb la veu de Roy English, que va enllaçar On My Way, un altre tema d'Axwell /\ Ingrosso.
A continuació va venir un mashup entre dos dels seus temes més exitosos: Calling (Amb Sebastian Ingrosso) i City of Dreams, de qui abans n'havia punxat l'acapella i ara punxava l'instrumental.
Després torn de la única cançó que va estrenar: If it Wasn't For You, que possiblement formi part del seu àlbum, que hauria de veure la llum abans que finalitzés el 2015.
Tot seguit va punxar un altre mashup que combinava Broken de Dubvision amb la seva col·laboració amb One Republic. If I Lose Myself i Reload de Sebastian Ingrosso i Tommy Trash.
Va acabar amb les seves dos produccions més exitoses: Under Control (Amb Calvin Harris i Hurts) i Heroes amb Tove Lo.


Tracklist:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada