26 de març 2015

Novetat: Rihanna - Bitch Better Have My Money

Rihanna - Better Better Have My Money (2015)Ja a la venta (Ja que no està a cap plataforma d'Streaming) el segon senzill del que indubtablement és el disc més esperat de l'any: el vuitè àlbum de Rihanna, sense títol confirmat, però amb el títol provisional de R8. Aquesta cançó s'anomena Bitch Better Have My Money, i arriba un parell de mesos després de FourFiveSeconds, primer senzill del disc.

Abans de res, dir-vos que de la portada que crida l'atenció que el títol de la cançó estigui en Braille, igual que a la portada de FourFiveSeconds. Això ha originat el rumor que al llibret del disc les lletres de les cançons estaran en Braille, cosa que trobo improbable, però no descarto del tot.

Passem a parlar de la cançó on Rihanna mostra la seva vessant Hip-Hop, un gènere bastant habitual per la cantant de Barbados, especialment en els seus darrers discs. Però Bitch Better Have My Money sona molt diferent a les altres cançons d'aquet estil de Rihanna, com Pour it Up o Talk That Talk.
La producció, a carrec de DePuty, està molt cuidada i té molts elements trap. Això sí: L'outro em sobra.

ACTUALITZAT: Finalment després de buscar molta estona he trobat un parell webs on hi ha àudios penjats, però que possiblement no es puguin reproduir a alguns dispositius.

http://www.missinfo.tv/index.php/rihanna-bitch-better-have-my-money-2/
http://www.xclusiveszone.net/2015/03/rihanna-better-have-my-money/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada