12 de març 2015

Novetat: Axwell /\ Ingrosso - On My Way

Ja podem escoltar nou senzill d'Axwell /\ Ingrosso... I és encara millor que something New.  A més la cançó ja compta amb un videoclip, del que en breu s'estrenarà la continuació, corresponen a Can't Hold Us Down.

Començo analitzant la cançó, i després parlaré del video. La cançó la trobo excel·lent, encara millor que Something New, com ja us he dit. La vocal és molt bona i la producció perfecta, cosa que tampoc és que ens sorprengui massa. També m'ha agradat molt el drop, que trobo que combina a la perfecció contundència i melodia. A més també hi ha una breu part trap que li dona un toc més per fer d'aquesta cançó una de les millors de les darreres setmanes, com a mínim dins de la música electrònica.



El videoclip, protagonitzat per tots dos productors, estarà dividit en dos parts. A mi personalment la temàtica del videoclip no m'atreu: Axwell i Sebastian Ingrosso interpreten a dos boxejadors que només fan aquesta practica, de forma il·legall, per pagar els seus deutes.
En part la trama  es semblant a la del videoclip de Let Me Feel de Nicky Romero, però m'ha agradat bastant menys.
M'agradaria destacar una última cosa abans d'acabar: la darrera escena del videoclip són Axwell i Ingrosso corrent cap a la càmara. Un fotograma d'aquella seqüència és la portada de Can't Hold Us Down, senzill lançat anteriorment i futura segona part del videoclip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada